Steam: Gta 5 Çalışmayı Durdurdu Hatası

MechulKafa

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
GTA 5'i Steam'den aldım yükledim oyna dediğimde Social Clup geliyor, yükleniyor ve sonrasında GTA launcher açılır açılmaz GTA 5 çalışmayı durduruyor. Oyun dosyalarını doğruladım ama nafile. Aygıtlarımın güncel olduğunu düşünüyorum. Bir de GTA 5'in önceden korsanını yüklemiştim tabi sonra sildim. Ondan kalan bir dosya olduğunu sanmıyorum. Ya da korsan GTA 5'i önceden yüklemem orijinal GTA 5 için bir sorun çıkarır mı ? Hatanın olay görüntüleyicisinde ki ayrıntısı resimde. Sizce bu sorunu nasıl çözerim ?

asdd.png

Emre Budak

Doçent
Reaksiyon puanı
321
Korsana ait hala belgeler duruyor olabilir PC'de onları tamamen temizleyip Steam'den tekrar yüklemeyi dener misin?

Iyı Forumlar.

MechulKafa

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Korsana ait hala belgeler duruyor olabilir PC'de onları tamamen temizleyip Steam'den tekrar yüklemeyi dener misin?

Iyı Forumlar.

Cevabınız için teşekkürler, dosyaları tekrardan inceleyeceğim

---- Mesajlar birleştirildi ----

Iyı Forumlar.

Social clup not defterlerinde tarih 2017 olarak yazıyor. Oysakş GTA'yı 2018'de satın aldım bu sorun olabilir mi ?

Iyı Forumlar.

Social clup not defterlerinde tarih 2

Cevabınız için teşekkürler, dosyaları tekrardan inceleyeceğim

Social clup not defterlerinde tarih 2017 olarak yazıyor. Oysakş GTA'yı 2018'de satın aldım bu sorun olabilir mi ?

Social clup not defterlerinde tarih 2
Ekli dosyayı görüntüle 32439Ekli dosyayı görüntüle 32440

Son düzenleme: