Steam Epic Games'e dava açmaya hazırlanıyor.

ARCANDY

Profesör
Reaksiyon puanı
2,749
Bildiğiniz gibi Epic Games bir kaç gün önce GTA 5'i tüm kullanıcılara bedava olarak sunmuştu. Steam platformunda satılan GTA 5 dünyanın en gelir eden 2. oyunu ünvanını taşımakta. Steamde GTA 5 alan kişilerin isyan etmesi ve alan çoğu kişinin iade talebinden dolayı Steam, Epic Games'e dava açmaya hazırlanıyor. İşler iyice kızışmaya başlıyor.

bilexsamet

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,415
Hangi gerekçe ile dava açmayı planlıyormuş? Haksız rekabetten mi? Yoksa eski müşterilerdeki rahatsızlıktan mı?

ARCANDY

Profesör
Reaksiyon puanı
2,749
Kaynak vermemişsin. Nasıl inanalım?
Ben buradan gördüm gerçek olup olmadığını tam bilmiyorum.

berat y****

Asistan
Reaksiyon puanı
59
haklılar haksız rekabete girer 1 yıl önce paralı olarak steam den almıştım

_MusTy_

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,312
Bildiğiniz gibi Epic Games bir kaç gün önce GTA 5'i tüm kullanıcılara bedava olarak sunmuştu. Steam platformunda satılan GTA 5 dünyanın en gelir eden 2. oyunu ünvanını taşımakta. Steamde GTA 5 alan kişilerin isyan etmesi ve alan çoğu kişinin iade talebinden dolayı Steam, Epic Games'e dava açmaya hazırlanıyor. İşler iyice kızışmaya başlıyor.
Hicbir şey olmaz rockstar la epic anlaşmıştı zaten

Nixc0r

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,612
Ozaman Steam de ağlayacağına adam akıllı bi oyunu bedava versin ayrıca önceden satın alanlar diğer oyunlara laf etmiyorlarda niye GTA bedava olunca ortaya çıkıyorlar

Nixc0r

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,612
Yakında biz bedava alanlardan geri alırlarsa oyunu Steam den nefret ederim ki zaten ediyorum

Livia sas Junius

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,562
steam ne bir şeyi geri alır ne de dava açar. sağlam ya da resmi kaynak görmeden inanmayın böyle şeylere bence. steam'in varoluşu ya da para kaynağı gta'ya bağlı değil, yüksek fiyatlarda birçok oyun bedavaya başka platformlar tarafından dağıtıldı bugüne kadar.

Mehmedxr

Asistan
Reaksiyon puanı
238
Epic yıllard8r beleş oyun dağıtıyor şimdi mi akıllarına geldi

FatabeyTheBest

Doçent
Reaksiyon puanı
544
Steam kadar kötü bir platform yok. Kaç yıldır piyasa devi oldukları için insanları sömürüyorlar. Şimdi de kendilerine rakip çıkınca dava açam şunu yapam bunu yapam. Steami kullanan insan çaresizliğinden kullanıyordur.

drocco

Profesör
Reaksiyon puanı
991
Varmış bende geçen gördüm

Ekli dosyalar

• steam.png
    steam.png
    399.6 KB · Görüntüleme: 284

root61

Profesör
Reaksiyon puanı
459
Epic Games pastadan ciddi pay alacak gibi.

SwateR

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
662
Steam açık ara lider olduğu için istediği gibi at oynatıyordu. Baktı ipler elinden gidecek karşı atağa geçmeye başladı. Tabi bunu bizim gibi son kullanıcılar değil kendi lehine göre.

Hakantoris

Profesör
Reaksiyon puanı
1,242
Steam hem haklı hem de haksız :/
Haksız olduğu taraf Epic Gamesta dağıtılan GTA5 Rockstar Games in ürünü ve eğer Epic Games Rockstarla bir anlaşma yapıpbunu veriyorsa steam hiçbirşey diyemez.

Haklı olduğu taraf ise bu durumun doğurduğu haksız rekabet ve steam üzerinden alan oyuncuların hakları. Oyunun ücretsiz sunulduğu günden beri GTA Online serverlerında hileden geçilmiyor. Hilecilerin çoğu oyunu Epic Games üzerinden alıyor. Banlanma korkusu yok. Adam 3-4 hesaptan edinmiş oyunu zaten :)

ARCANDY

Profesör
Reaksiyon puanı
2,749
Steam hem haklı hem de haksız :/
Haksız olduğu taraf Epic Gamesta dağıtılan GTA5 Rockstar Games in ürünü ve eğer Epic Games Rockstarla bir anlaşma yapıpbunu veriyorsa steam hiçbirşey diyemez.

Haklı olduğu taraf ise bu durumun doğurduğu haksız rekabet ve steam üzerinden alan oyuncuların hakları. Oyunun ücretsiz sunulduğu günden beri GTA Online serverlerında hileden geçilmiyor. Hilecilerin çoğu oyunu Epic Games üzerinden alıyor. Banlanma korkusu yok. Adam 3-4 hesaptan edinmiş oyunu zaten :)
Steam hakediyor. Verdikleri ücretsiz oyunlara bak bide Epic Games'in verdiği bedava oyunlara bak.

TheTruthHurts

Profesör
Reaksiyon puanı
3,139
Steam neden böyle bir hareketi planlıyor anlayamadım. Kazanacaklarını sanmıyorum.

Steam,bir oyunu 2 saatten fazla oynanmadığı sürece 14 gün içinde iade etme olanağı sağlıyor. İlla başka bir şirket onu bedava yaptı diye müşterilerin steam’i suçlamasını çok mantıklı bulmuyorum.

Yinede ben Steam’in başında olsaydım yakın zamanda (örneğin 2 hafta içinde) alanlara tam iade seçeneği sunardım.

Lazzz

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,278
Hiçbir hak talep edemez. Steam avukat ve dava ücretlerini ödediğiyle kalır.