Dün denediğimde bu hatayı aldım ve tekrar bugün denedim yine aynı hatayı verdi. Bilgilerim %100 doğru olmasına rağmen giriş yapamıyorum. Çözümü hakkında bilgisi olan var mı acaba? Google Chrome ve Opera'da denedim sonuç aynı.
Hesap CC diyebiliriz o zaman tanıdık bişey olmaz diye birine verdiniz mi yada internet kafede açık bırakıp gittiniz mi yada oynarken süreniz bittimi
Şifrenizi sıfırlamaya çalışın size kod gelmez ise hesap CC demek telefon numaranız üzerinden geri alma şansınız var olmaz ise sizden baya bir doğrulama ister
Hesabınızda hala duruyormu skin duruyor ise çalan arkadaş salak yada baya güveniyor kendine tabi gitti ise CC demek ise hesap gitti demek anlamına geliyor şifre değiştirme ile uğraşın
Onla alakası yok diye biliyorum sonuçda hesap sizin neden öyle bir şey olsun ki
---- Mesajlar birleştirildi ----
Ve şuan hesap gittimi belli deyil 1haftalık 1 aylık Bann takmasınız herhalde
cc olsa duramazsın gg dir oHesabınızda hala duruyormu skin duruyor ise çalan arkadaş salak yada baya güveniyor kendine tabi gitti ise CC demek ise hesap gitti demek anlamına geliyor şifre değiştirme ile uğraşın
nasıl çözdün bende de aynı durum var iki aydır giremiyorum internet değiştirmedenSanırım internetimle alakalı bir durum olmuş. Telefonumun hücresel ağından girince herhangi bir sorun olmadı.