S
SDN Anonim 608469
SDN Okuru
Mesaj otomatik birleştirildi:
UP
Son düzenleyen moderatör:
Adaaam sağol bilgilendirme için ekleyeyim hesabaMesaj otomatik birleştirildi:
UP
Aynen.Teşekkürler, ücretsiz olan oyunların haberleri tek konuda toplansa iyi olur aslında.
Rica ederim.Teşekkürler.Steam hesabıma ekleyeyim oyunu
Epic kütüphanemde bazıları büyük 30'dan fazla oyun varken Steam hesabımda 5 oyun var. Steam'da güzel indirimler yapsa keşke.Woow. 2TL'den 0TL olmuş. Gerçekten çok iyi bir indirim ? Ah Steam , Epic Games çatır çatır oyun bedava yapıyor
Bi ara lego ninjago vermişlerdi.Woow. 2TL'den 0TL olmuş. Gerçekten çok iyi bir indirim . Ah Steam , Epic Games çatır çatır oyun bedava yapıyor Steam 2TL'lik oyun ile kandırmaya çalışıyor.
Lego'yu oynayan var mı ? O kadar gereksiz olduğunu düşünüyorum ki (O oyunun.) Hesabıma eklemedim. Epic Games'te 30-35 tane oyunum var ?Bi ara lego ninjago vermişlerdi.
Ben aldım ama yükleyip oynamadım.Lego'yu oynayan var mı ? O kadar gereksiz olduğunu düşünüyorum ki (O oyunun.) Hesabıma eklemedim. Epic Games'te 30-35 tane oyunum var ?
günahını almayalım bi ara Tomb raider vermiştiler hepimiz Epic e geçsek sonra steam kıskanıp daha fazla bedava oyun verse onlar kapışırken bizde oyuna doysak bence iyi fikirWoow. 2TL'den 0TL olmuş. Gerçekten çok iyi bir indirim . Ah Steam , Epic Games çatır çatır oyun bedava yapıyor Steam 2TL'lik oyun ile kandırmaya çalışıyor.
Biz DEĞERLİ Steam kullanıcılarına, Steam bunu layık görmüşBi ara lego ninjago vermişlerdi.
Ne zaman. Nasıl kaçırdım onu Neyse zaten indirimle 10TL Vb. oluyor zatengünahını almayalım bi ara Tomb raider vermiştiler hepimiz Epic e geçsek sonra steam kıskanıp daha fazla bedava oyun verse onlar kapışırken bizde oyuna doysak bence iyi fikir
Yinede krallık epicte adamlar GTA V verdi daha ne olsun.günahını almayalım bi ara Tomb raider vermiştiler hepimiz Epic e geçsek sonra steam kıskanıp daha fazla bedava oyun verse onlar kapışırken bizde oyuna doysak bence iyi fikir
Sadece onunla kalsa Watch Dogs 2-1 , Hitman...Yinede krallık epicte adamlar GTA V verdi daha ne olsun.
Rica ederim.Hemen kaptım, Teşekkürler efenim
7 yıllık oyun bari 2018'de çıkanı verselerdi .dgünahını almayalım bi ara Tomb raider vermiştiler hepimiz Epic e geçsek sonra steam kıskanıp daha fazla bedava oyun verse onlar kapışırken bizde oyuna doysak bence iyi fikir
Epic üye kitlesi toplamaya çalışıyor Epicin sistemleri çok berbat. Steam her yönde önde Epic'den. Not olarak oyunu 100% indirim yapan Steam değil Developer (Yapımcı)'dır.Woow. 2TL'den 0TL olmuş. Gerçekten çok iyi bir indirim . Ah Steam , Epic Games çatır çatır oyun bedava yapıyor Steam 2TL'lik oyun ile kandırmaya çalışıyor.
Ayn steam çocuk kandırdığını sanıyor heraldeWoow. 2TL'den 0TL olmuş. Gerçekten çok iyi bir indirim . Ah Steam , Epic Games çatır çatır oyun bedava yapıyor Steam 2TL'lik oyun ile kandırmaya çalışıyor.
Forumda eklemeyen kalmamış heralde. Dur bende ekleyeyim. Sizden geri kalmayayım ?Ayn steam çocuk kandırdığını sanıyor heralde
bende ekledim kütüphaneme 2 tl 2 tldir
Steamden fiyatını paylaşacağın oyuna gir (İnternet üzerinden) sonra linkini kopyala yapıştır oyunun fiyatı bilgisi vb gözükürarkadaşlar şu anda aktif olanlar cevaplarsa sevinirim bu steamdan fiyat bilgisi nasıl paylaşıyorsunuz
Teşekkürler ama nerenin linkini kopyalayacağım bu şekilde fiyat bilgisi gözükmesi için diğer türlü link olarak gözüküyorSteamden fiyatını paylaşacağın oyuna gir (İnternet üzerinden) sonra linkini kopyala yapıştır oyunun fiyatı bilgisi vb gözükür
Bunları Steam yapmıyor ki oyunun yapımcısı yapıyor.Woow. 2TL'den 0TL olmuş. Gerçekten çok iyi bir indirim . Ah Steam , Epic Games çatır çatır oyun bedava yapıyor Steam 2TL'lik oyun ile kandırmaya çalışıyor.
oyun yapımcısı yapmıyor mesela gta5 sadece epic de ücretsiz olduBunları Steam yapmıyor ki oyunun yapımcısı yapıyor.
sitenin linkini mi kopyalamam gerekiyor?Steamden fiyatını paylaşacağın oyuna gir (İnternet üzerinden) sonra linkini kopyala yapıştır oyunun fiyatı bilgisi vb gözükür