Steam başka bilgisayarda oyunlar devam eder mi?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan AsiOne
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

AsiOne

Asistan
Reaksiyon puanı
21
bilgisayarı satacağım için şuan ki bilgisayarımda oynadığım oyunları sildikten sonra steam hesabımdan çıkacağım yeni bilgisayarda hesabı girip indirirsem kaldığım yerden devam edebilir miyim?

CoderF Sapiens

Asistan
Reaksiyon puanı
116
bilgisayarı satacağım için şuan ki bilgisayarımda oynadığım oyunları sildikten sonra steam hesabımdan çıkacağım yeni bilgisayarda hesabı girip indirirsem kaldığım yerden devam edebilir miyim?
sanırım evet ama witcher falan oynuyorsan kayıt dosyalarıı flash belleğe atıp yeni pcne aktar diğer oyunlarını bilmiyorum

NESDelisi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,316
Geneli buluta kaydeder ama önerim seninde yedeklemendir.

AsiOne

Asistan
Reaksiyon puanı
21
sanırım evet ama witcher falan oynuyorsan kayıt dosyalarıı flash belleğe atıp yeni pcne aktar diğer oyunlarını bilmiyorum
witcher 3 oynuyorum yaklaşık 50 saat var oynanmış en çokta onun gitmesinden korkuyorum :)
save dosyalarını usb ye atmayı deneyebilirim sağ ol.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Geneli buluta kaydeder ama önerim seninde yedeklemendir.
yedeklemekten kastınız nedir acaba save dosyalarını usb ye atmak mı?

CoffeX

Doçent
Reaksiyon puanı
518
Benim bildiğim kaydoluyor. Sen garantiye alsan daha iyi olur. Emeğin boşuna gitmez.

CoderF Sapiens

Asistan
Reaksiyon puanı
116
witcher 3 oynuyorum yaklaşık 50 saat var oynanmış en çokta onun gitmesinden korkuyorum :)
save dosyalarını usb ye atmayı deneyebilirim sağ ol.
dostum ayn kesinlikle at eğer steam cloud aktif ise bişi olmaz ama witcherda steam cloud yok die biliyorum bende witcher 2 hayranıyım :) witcher 3 pc kaldırmıyor

AsiOne

Asistan
Reaksiyon puanı
21
dostum ayn kesinlikle at eğer steam cloud aktif ise bişi olmaz ama witcherda steam cloud yok die biliyorum bende witcher 2 hayranıyım :) witcher 3 pc kaldırmıyor
bende uzun süre witcher 2 oynadım kaldırmadığı için biraz para biriktirip 250 tl ye ekran kartı aldım oynayabiliyorum şimdi

CoderF Sapiens

Asistan
Reaksiyon puanı
116
bende uzun süre witcher 2 oynadım kaldırmadığı için biraz para biriktirip 250 tl ye ekran kartı aldım oynayabiliyorum şimdi
peki sence hangi oyun daha iyi
birde Cedricin ölümünde ağlamıştım :( cidden ağlamıştım