Steam Açılmama Sorunu

eren_0628

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Arkadaşlar günaydın. Dün akşam itibari ile ortada hiç bir sebep yokken steam açılmamaya başladı. Bu açılmama sorununu anlatacak olursam;

Steam uygulamasına iki kere tıklıyorum normal bir şekilde kullanıcı adı ve şifre girdiğimiz bölüm geliyor. Bilgilerimi girdikten sonra hesabıma giriş yapıyorum fakat ekrana görüntü gelmiyor. Ancak mouse imlecini başlat menüsünde steam uygulamasının üstüne getirdiğimde arka planda uygulama çalışıyor. Yani hesabıma giriyorum fakat dediğim gibi görüntü gelmiyor. Birde steam geniş ekran yapınca steam açılıyor. Ayrıca ekran görüntüsü alıp aldığım ekran görüntüsüne baktığımda steam açık gözüküyor. Bu demek istediğim ile ilgili ekran görüntüsünü paylaşıyorum. İnternette görev yöneticisinde ki steam uygulamalarını görevi sonlandır deyip tekrar girin denmiş. Fakat başkalarında 4-5 tane steam uygulaması görünürken bende sadece bir tane görünüyor. Yani bu görev sonlandırma da işe yaramadı. Bir de notepad yöntemi ile sorunu çözmeye çalışan olmuş fakat o da işe yaramadı.

Ekran Görüntüsü (3).png

Ekran Görüntüsü (5).png

Bana yardımcı olabilirseniz çok sevinirim. Sorunu anlamanızı kolaylaştıracak ekran görüntüleri yukarıda ki gibidir. Ayrıca daha anlaşılır olsun diye kısa bir video çektim. Videoyu aşağıda bulşabilirsiniz.

Arkadaşlar gün içerisinde işte olacağım için cevaplarınıza anlık dönüş yapamayabilirim. Ancak eve döndüğümde her cevaba dönüş yapacağım.

Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim.

Frankresh

Asistan
Reaksiyon puanı
49
Bende böyle bir sorun olduğunda görev yöneticisinden steam ile ilgili her şeyi kapatınca düzeliyordu. Siz bunu yapmanıza rağmen düzelmemiş. Çözümü bunca burada da paylaşırsanız sevinirim.

eren_0628

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Bende böyle bir sorun olduğunda görev yöneticisinden steam ile ilgili her şeyi kapatınca düzeliyordu. Siz bunu yapmanıza rağmen düzelmemiş. Çözümü bunca burada da paylaşırsanız sevinirim.
Evet normalde çözülmesi gerekiyor. Ancak bende çözüm olmadı maalesef. Hala uğraşıyorum fakat internette ekstra bir bilgi paylaşılmamış. Kaç gün geçti ama forumdan da sizin dışınızda ses seda çıkmadı. Bekliyorum bakalım. Eğer kendim deneyerek ya da birisinden faydalanarak bir şekilde sorunu çözebilirsem buradan da paylaşırım. Malum bu sorunu yaşayan başka arkadaşlarda varsa onlarda faydalansınlar.