Arkadaşlar başlıkta belirttiğim gibi oyuna giremiyorum. Oyunu başlatıyorum ve hiçbir şey olmuyor. Windows 11 24H2 sürümü kullanıyorum ve oyunu Steam'den oynamaya çalışıyorum. Sinir oldum oyuna girememekten umarım bir çözüm sunarsınız.
Sistemim neredeyse son model. Oyunda Türkçe yama vardı sildim yine girmiyor. Tamamen silip yükledim yine girmiyor. Başka sürücüye kurup tekrar deneyeceğim. Ubisoft storeda da bu oyun benim hesabımda var önceden oradan oynayabilmiştim ama nedense steamda böyle bir sorun oluyor.1-sistem kaldırmıyordur,eğer sistem kaldırıyorsa,o zaman programın çalışmasını sağlayan ya bat dosyası,exe dosyası bozulmuş,silinmiş olabilir
2-ya yeniden indirip kuracaksınız
3-oyunu çalıştıran kısayol linki bozulmuş olabilir,oyun klasörü içinden girip çalıştırmayı deneyin
4-steam online açıkmı kapalımı baktınızmı
Bir hata alıyor musunuz ? Alıyorsanız bizimle paylaşınSistemim neredeyse son model. Oyunda Türkçe yama vardı sildim yine girmiyor. Tamamen silip yükledim yine girmiyor. Başka sürücüye kurup tekrar deneyeceğim. Ubisoft storeda da bu oyun benim hesabımda var önceden oradan oynayabilmiştim ama nedense steamda böyle bir sorun oluyor.
Hayır Steam oyun açma ekranı geliyor daha sonra ac valhalla oyuna girerken ekranın ortasında beliren sembolü çıkıyor ve daha sonra hiç bir tepki olmadan öylece geçiyor. Görev yöneticinde gözükmüyor Steam de de aç yazısı çıkıyor tekrar sanki oyuna hiç girmemişim gibi.Bir hata alıyor musunuz ? Alıyorsanız bizimle paylaşın
Benzer bir durumu Conan Exiles oyununda yaşadım. Oyunu Steam üzerinden başlatıyordum, ek bir launcher penceresi açılıyor ve yükleme ekranı geliyordu, ancak ardından her şey kayboluyordu. Sonradan öğrendim ki, o ikinci launcher benim sistemim tarafından desteklenmiyormuş. Oyunu yeniden yüklemek bile işe yaramadı. İnternette araştırırken çözümü buldum: Oyunu Steam üzerinden değil, kurulu olduğu klasördeki .exe dosyasından çalıştırınca her şey düzgün şekilde çalıştı.Hayır Steam oyun açma ekranı geliyor daha sonra ac valhalla oyuna girerken ekranın ortasında beliren sembolü çıkıyor ve daha sonra hiç bir tepki olmadan öylece geçiyor. Görev yöneticinde gözükmüyor Steam de de aç yazısı çıkıyor tekrar sanki oyuna hiç girmemişim gibi.
Onu da denedim maalesef olmadı. Windows 11den kaynaklı olduğu yazıyor bazı sitelerde ama insanlar bakıyorum oynuyor oyunu anlayamadım gitti. Ubisoft storedan yüklediğimde oynayabiliyordum nedense Steam olunca böyle oluyor.Benzer bir durumu Conan Exiles oyununda yaşadım. Oyunu Steam üzerinden başlatıyordum, ek bir launcher penceresi açılıyor ve yükleme ekranı geliyordu, ancak ardından her şey kayboluyordu. Sonradan öğrendim ki, o ikinci launcher benim sistemim tarafından desteklenmiyormuş. Oyunu yeniden yüklemek bile işe yaramadı. İnternette araştırırken çözümü buldum: Oyunu Steam üzerinden değil, kurulu olduğu klasördeki .exe dosyasından çalıştırınca her şey düzgün şekilde çalıştı.
Belki de dosya bütünlüğünü kontrol etmek işe yarayabilir. Gerçi siz oyunu yeniden kurduğunuzu söylemiştiniz.Onu da denedim maalesef olmadı. Windows 11den kaynaklı olduğu yazıyor bazı sitelerde ama insanlar bakıyorum oynuyor oyunu anlayamadım gitti. Ubisoft storedan yüklediğimde oynayabiliyordum nedense Steam olunca böyle oluyor.
En kötü Ubisoft store üzerinden yüklerim. Steam’de diretmemin sebebi bütün dlc paketleri Steam hesabımdaydı o yüzden.Belki de dosya bütünlüğünü kontrol etmek işe yarayabilir. Gerçi siz oyunu yeniden kurduğunuzu söylemiştiniz.
Ben olsam, hem oyunu hem de Steam’i tamamen kaldırıp temiz bir şekilde tekrar yüklerdim. Ayrıca ekran kartı sürücülerinin güncel olup olmadığına da bakardım.
Bu Windows 11 gerçekten çok sorunlu. Geçenlerde benim de arşiv dosyalarını çıkarırken sürekli hata veriyordu.
Maalesef hala olmuyor.NVIDIA veya AMD'nin resmi web sitesinden ekran kartı sürücüsünü güncelleyin eski sürücüler oyunların açılmamasına neden olabiliyor bu şekilde bir dene istersen sorun devam ederse Teknoloji Destek Hattı var arayıp o birimden destek talep edebilirsin arakdaşım aynı sorunu yaşadı sorunu kısa sürede çözdüler.