budiqwersy
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 1
Bynogameyi biraz araştırdım bizesat diye bir özellik varmış ama skinleri %40-45 den alıyorlar. çok fazla bence.Skin satın alıp Bynogame'de satabilirsiniz, veya Gamesatış'ta oyun hediye etme mantığıyla nakite çevirebilirsiniz.
Bizesat aşırı fazla komisyon alıyor fakat pazardan satabilirsiniz.Bynogameyi biraz araştırdım bizesat diye bir özellik varmış ama skinleri %40-45 den alıyorlar. çok fazla bence.
burası gibi forumlarda satış yapabilir miyim. mesela bu forumda satış yapmak serbest mi %30-35 indirimli satmayı düşünüyorum açıkcası.Bizesat aşırı fazla komisyon alıyor fakat pazardan satabilirsiniz.
Forumda satış ilanı açmak için kurallar var.burası gibi forumlarda satış yapabilir miyim. mesela bu forumda satış yapmak serbest mi %30-35 indirimli satmayı düşünüyorum açıkcası.
anladım saolun.Forumda satış ilanı açmak için kurallar var.
32. İkinci el ürün satışına dair konular sadece İkinci El kategorisinde açılabilir ve bu kategoride 100 mesajın altındaki üyeler ilan veremez. 100 mesaj altı üyelerin açtığı konular onaylanmayacaktır. İkinci El kategorisi dışında herhangi bir kategoride açılan ikinci el ilanları ise 100 mesaj şartı bakılmaksızın kaldırılacak ve cezai işlem uygulanacaktır.