Soru steam 50tl ye ne alınır

MG4446

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,257
steam e 50tl cuzdan kodu aldım sızce hangi oyunları alayım
Yazdıklarımı indirimli alırsan daha iyi olur oynayıp da çok beğendiğim oyunları yazıyorum.
Mordhau, just cause 3, mb warband, dying light, the forest , ets2 , forza horizon 4 , withcer 3

summonedskull

Öğrenci
Reaksiyon puanı
9
Ne tür oyunlar seviyorsun biraz bunlardan bahseder misin? Ona göre önerilerde bulunayım.

iceks

Öğrenci
Reaksiyon puanı
9
Hades, Dying Light Platinum Edition (indirimde 29,70TL), Valheim. Ama yok illa simülasyon olacak, simülasyondan başka oynamam diyorsan pek bildiğim yok ama Dirt 4 alınır gibi.

Martin Archi

Profesör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
4,807
simulasyon turu oyunlar
Simülasyon kategorisine giriyor mu bilmiyorum ama araba fizikleri oldukça güzel olan Asseetto Corsa alabilirsin. Veya gerçekten yarışta gibi hissetmek istiyorsan iRacing alabilirsin. Asseetto Corsa için değilde iRacing için sağlam bir direksiyon seti lazım.

Osman Baytekin

Asistan
Reaksiyon puanı
183
Batman: Arkham Origins, Black Mesa, Sunset Overdrive, Middle-Earth: Shadow of War, Batman Arkham Knight, Katana Zero, Gears 5, Rise of the Tomb Raider, Journey, Resident Evil 7 biohazard, Dishonored 2, Tom Clancy's The Division gibi oyunları 50 TL'nin altında bulabilirsin. Bence belli bir kalitenin üzerinde yapımlar. Özellikle Half Life'ı yenilenmiş grafiklerle deneyimlemek istiyorsan Black Mesa'yı öneririm.