muharrem4201
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 952
Selam evet başlık garip gelebilir ben 10 tl ye ets2 aldım ve hesapta 25 kuruş kaldı sizce stemda 25kuruşluk oyun varmı yada ets 2 dlc si
Önceden 25kr steam key satılıyordu diye hatırlıyorum.Selam evet başlık garip gelebilir ben 10 tl ye ets2 aldım ve hesapta 25 kuruş kaldı sizce stemda 25kuruşluk oyun varmı yada ets 2 dlc si
YaniÖnceden 25kr steam key satılıyordu diye hatırlıyorum.
Size bir kod veriyor Steam'de girdiğiniz zaman rastgele bir oyun veriyor.Yani
Mesaj otomatik birleştirildi:
Anlayamadımda stem key nee
Peki güvenilir ve steam hesabımla giriş yapabileceğim olurmuSize bir kod veriyor Steam'de girdiğiniz zaman rastgele bir oyun veriyor.
Steam hesabınızı bir yere girmediğiniz sürece güvenilir.Peki güvenilir ve steam hesabımla giriş yapabileceğim olurmu
Abuk sabuk sitelerde var anca diğer yerlerde 2.50den başlıyorÖnerebileceğiniz bir site olursa sevinirim
Yani abuk subuk olmayan
Tanındık bir siteden
Önceden GittiGidiyor'da vardı diye hatırlıyorum.Önerebileceğiniz bir site olursa sevinirim
Yani abuk subuk olmayan
Tanındık bir siteden
Bide senin dediğin siteye baktım da aga steam hesabımın şifresini vb. Girecem steam hesabımdan para çekecek kıredi kartından deyilAbuk sabuk sitelerde var anca diğer yerlerde 2.50den başlıyor
hiç bilmiyom aga valla ama sitede yorumlar kötü değilBide senin dediğin siteye baktım da aga steam hesabımın şifresini vb. Girecem steam hesabımdan para çekecek kıredi kartından deyil
Anladığım kadarıyla para cüzdan'da bulunuyor.hiç bilmiyom aga valla ama sitede yorumlar kötü değil
25kr oyun yok.Of neyse siz bana direk bi oyun önerinde alam
Boşver kalsın. Sonraki indirime artıkEvet ya of ya para hesapta kaldı bu devirde 25 kuruş bile deyerli