HiçGüleceğimYoktu
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 4,101
Steam da 12 lira altından oyun tavsiyesi (Among Us hariç onu zaten alıcağım)
Teşekkürler , bilmiyordum . BruhHocam bence paranızı şimdi harcamayın, 25 Aralık'ta Steam Kış İndirimleri başlayacak.
25 aralıkta başlayan indirim 4 günmü sürücek yoksa yılbaşına kadarmıHocam bence paranızı şimdi harcamayın, 25 Aralık'ta Steam Kış İndirimleri başlayacak.
Büyük ihtimalle yılbaşına kadar.25 aralıkta başlayan indirim 4 günmü sürücek yoksa yılbaşına kadarmı
Peki ya yılbaşında yılbaşı indirimi oluyor mu?Büyük ihtimalle yılbaşına kadar.
eyw reis gog u biliyordum ama başka bir şekildeWitcher 1 Bedava Alma
Bu link üzerinden GOG Galaxy'i indirin. GWENT: The Witcher Card Game Hesabınıza giriş yapın sonra böyle bir ekran gelecektir. Install'a basın ardından çok az inmesini bekleyip indirmeyi iptal edin. Sonra bu linkten SUBSCRIBE & CLAIM'a tıklayın. GOG.com Böyle bir ekran gelecektir...forum.shiftdelete.net
Buraya da bırakayım.
Bu adamlar daha indirim olarak ne yapsın .Peki ya yılbaşında yılbaşı indirimi oluyor mu?
Krallar yaz, kış, sonbahar, ilkbahar, halloween indirimleri yapıyorlar .Bu adamlar daha indirim olarak ne yapsın .
Başka şekilde?eyw reis gog u biliyordum ama başka bir şekilde
Benim aklıma ilk duyduğumda bu gelmişti:Başka şekilde?
Benim aklıma ilk duyduğumda bu gelmişti:
Ekli dosyayı görüntüle 126855
benim bahsettiğim başka bişey gog birde crack sitesidir o yüzden
CyberPunk ı çıkmadan getirek mi ustaHangi oyun istersin basalım steam i
Sen iste yeter bi arama yapmama bakar herkesden önce oynarsınCyberPunk ı çıkmadan getirek mi usta
Sistem yetmiyo be hocam
Sistem yetmiyo be hocam
Usta Getirsek bile sistem yetmiyoSen iste yeter bi arama yapmama bakar herkesden önce oynarsın
Yaw onuda ayarlarızUsta Getirsek bile sistem yetmiyo
tamam usta bana bir rx 6800xt işlemci olarakda i9 10900k sen ne alacaksın ustaYaw onuda ayarlarız
Ben bi warband oynuyorum ondan bana gerek yoktamam usta bana bir rx 6800xt işlemci olarakda i9 10900k sen ne alacaksın usta
Euro Truck Simulator 2 - 9.75 TLSteam da 12 lira altından oyun tavsiyesi (Among Us hariç onu zaten alıcağım)