-Hewal-
Dekan
- Reaksiyon puanı
- 11
Ayrıca Umre ve 19 mayıs kutlamalarını aynı şey gibi gösteren zihniyet ın aklımdan şüphe duyarım.
Kalma yokmuymuş lisede,öğrendiğim iyi oldu gerçekten(...!)ayrıca mayıs yazarken bile okadar dikkat ediyorsun ALLAH yazarkende biraz dikkat edelim lütfen...
Fazlasıyla haklısın...
Ne bileyim ilginç bir yasaklama. Tabiki herkes kendince bir yorumlar yapacak kendi sevdiklerince. Yani birisi taytı sevmez iyi olmuş der , birisi o 19 Mayıs çoşkusunu sever çocuguyla her zaman gider kötü olmuş. Bende 81 il ve diğer ilçelerin 19 Mayıs için aldığı o kadar paranın şimdi nereye gideceğini hesap ediyorum ?
Kim ne tablo gösterirse göstersin ekonomik olarak çok kötüye gidiyoruz. Birileri çıkıp derki kardeşim ülkeler batıyor bize bişey olmadı sen kafanı yorma diye. Ne yazık ki kriz patlayana kadar o ülkedeki insanlar aynı bu kelimeleri söylüyorlardı. Ne diyeyim hükümetin ve devletin politakasının sonunda iyi bir yerlere varmasını temenni ediyorum. Ama şu şartlarda ayağımız bir takılırsa Afrikalı insanlar bile poposuyla güler.
@limerick belediye yolda ki taşı kaldırırken bile devletten destek alıyorYoksa kendi idarelerini sağlayabilselerdi ohooo
Bu ülke kral olurdu valla
![]()
herkezin saygı duyduğu şeyler var,kimi mayısa kimi Allah a.Biliyorum biraz konu dışı oldu ama:sleep:takıldığın yere bak![]()