Kadem Duzcan
Asistan
Arkadaşlar yarın ilk lez starbucksa gideceğim bana önerceğiniz kahve varmı. Şekerli birşeyler olursa iyi olur aklımda White Chocolate Mocha var bunun soğumu daha güzel olur bi yardım edin rezil olmim.
Öyle oluyomu??niye bu kadar kasıyon ki elemana kreması bol tatlı bişey istiyorum de o uygun olanı verir.
hangisini seviyorsanPeki tamam soğuk içeceklermi daha iyi sıcakmı
Kazık değil ki gayet uygun fiyata doğru düzgün kahve veriyor adamlar.olur herhalde menülerini ezberleyen olmaz ki ...
thegrudge kazık diye adımını bile atmaz oraya.
the grudge kazık diyor yanına bile yaklaşmıyor.Kazık değil ki gayet uygun fiyata doğru düzgün kahve veriyor adamlar.
Kahve dediğimiz şey ucuz değil, çikolata dediğimiz şey gibi.
Millet marketten çikolata alıp çikolata yiyorum sanıyor, üçü bir arada içip kahve içiyorum sanıyor.
Üçü bir aradanın nasıl üretildiğini araştırırsanız esasında zaten kahve olmadığını görürsünüz. Ha Türk kahvesi var, onlar hakikaten kahve ama markette kocaman paketi o kadar ucuza satıldığına göre onun en dandik, çürümek üzere olan kahve çekirdeklerinden yapıldığını varsayabiliriz sanırım.
Starbucks çok şeffaf değil ama eğer dürüst davranıyor iseler, sattıkları kahve gayet uygun oluyor bu durumda.