Starbucks Nasıl Bir Yer. Orda Çalışılır Mı?

636405

Doçent
Reaksiyon puanı
493
Birisi evdekilere demiş, bir AVM'de böyle iş varmış.

Hiç öyle bir yere girmedim havalı havalı tipler var diyorlar. Uzaktan görmüştüm, çalışanları bile artist artist tiplere benziyor.

Orda ne iş yapılıyor ki, girsem ne yapacam? Kahve mahve yapacaksak kesin batırırım o işi. Hele kızlar mızlar varsa pek sanmıyorum yapabileceğimi.

SOLTER

Doçent
Reaksiyon puanı
560
Adı olan İsrail'i kafe şirket
Not:Türkiye’de bulunan Starbucks şubelerinin diğer Avrupa ülkelerine göre çok daha fazla.

Reaksiyon puanı
4,093
Kahve şirketi yanınızdakiler ile ilgilenmeyin bence işi yapın yeter illa kafanıza göre biri vardır :D

636405

Doçent
Reaksiyon puanı
493
Hayatımda 1 kez gittim fiyatları evde yaptığından pahalı evde yap en iyisi.Çalışabilirsin tabi ki
Mesaj otomatik birleştirildi:

Kahve koy masa sil
Kesin ben beceremem ya.

na_rda

Asistan
Reaksiyon puanı
107
Bence güzel bir tecrübe olur, hayatına bir şey katar. Beğenmezsen çıkarsın, ama kesin deneyimle. Zarar gelmez nasıl olsa.

na_rda

Asistan
Reaksiyon puanı
107
Kanka herhalde öğretiyorlardır yani orada.
Zaten makineler var halledersin.

Yasiin

Dekan
Reaksiyon puanı
3,968
Kahveyi makine yapıyor zaten sen sipariş alıp masa silme vs yaparsın. Hem bu sayede belki de asosyallikten kurtulursun. Değerlendirmeni öneririm.

Airbus

Profesör
Reaksiyon puanı
1,002
Birisi evdekilere demiş, bir AVM'de böyle iş varmış.

Hiç öyle bir yere girmedim havalı havalı tipler var diyorlar. Uzaktan görmüştüm, çalışanları bile artist artist tiplere benziyor.

Orda ne iş yapılıyor ki, girsem ne yapacam? Kahve mahve yapacaksak kesin batırırım o işi. Hele kızlar mızlar varsa pek sanmıyorum yapabileceğimi.
Şimdi ne iş yapacağınıza bağlı. Direkt git White Mocha yap diye koymazlar seni. İlk başta öğretirler. Elemanları genelde Diksiyonu güzel kişiler oluyor ve hitap kısmında müşteriye kibar davranmana önem veriyorlar. Kahvelerin adları genelde ingilizce olduğundan Strawberyy bilmemne 3 pump gibi tabirleri anlayabiliyor olman lazım. Zaten öğretirler. Onun dışında sana verecekleri işe bağlı. Starbucks'a elbette kadınlar da geliyor da senin işin büyük ihtimal siparişleri alıp sisteme girmekten ibaret olur zaten herkes siparişi verip ödemeyi yapıp gidiyor.

636405

Doçent
Reaksiyon puanı
493
Kahveyi makine yapıyor zaten sen sipariş alıp masa silme vs yaparsın. Hem bu sayede belki de asosyallikten kurtulursun. Değerlendirmeni öneririm.
Bilmiyorum ya, daha eve de yerleşemedik. Eve yerleşene kadar da böyle iş bulamam gibi geliyor kararsız kaldım. Benim kafam bitlenmişti hart hurt kaşınıyorum 1 aydır. Kombi yapılmazsa gitmem büyük ihtimal.

Görkem Say

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
25,546
Ben mallaşıyorum, kızlarla konuşamıyorum, elim ayağım titriyor, herkes havalı dedikçe senin işe girebileceğin tek yer sanayi olur benden demesi. Starbucks'da çalışmak iyidir. Karışan yok eden yok sosyalleşirsin hem. Normal bir sosyal ortam işte abartmaya gerek yok. Kraliyet ailesine kahve dağıtmayacaksın merak etme. Sen karşındaki kişileri büyütüyorsun yoksa insanların üstün veya havalı olduğu falan yok.

636405

Doçent
Reaksiyon puanı
493
Şimdi ne iş yapacağınıza bağlı. Direkt git White Mocha yap diye koymazlar seni. İlk başta öğretirler. Elemanları genelde Diksiyonu güzel kişiler oluyor ve hitap kısmında müşteriye kibar davranmana önem veriyorlar. Kahvelerin adları genelde ingilizce olduğundan Strawberyy bilmemne 3 pump gibi tabirleri anlayabiliyor olman lazım. Zaten öğretirler. Onun dışında sana verecekleri işe bağlı. Starbucks'a elbette kadınlar da geliyor da senin işin büyük ihtimal siparişleri alıp sisteme girmekten ibaret olur zaten herkes siparişi verip ödemeyi yapıp gidiyor.
Basit iş mi peki? Her işi bana yaptırmazlarsa değerlendirecem valla.

Redlonmas

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,077
Kızlar gelecek amonstaki bokalatoçima ve anosiyomus filtresiz çiğgert suyu alabilir miyim lütfen ? diyecek
benden söylemesi

636405

Doçent
Reaksiyon puanı
493
Ben mallaşıyorum, kızlarla konuşamıyorum, elim ayağım titriyor, herkes havalı dedikçe senin işe girebileceğin tek yer sanayi olur benden demesi. Starbucks'da çalışmak iyidir. Karışan yok eden yok sosyalleşirsin hem. Normal bir sosyal ortam işte abartmaya gerek yok. Kraliyet ailesine kahve dağıtmayacaksın merak etme. Sen karşındaki kişileri büyütüyorsun yoksa insanların üstün veya havalı olduğu falan yok.
Dışarı çıkınca öyle oluyorum valla n'apayım. Sanayidekiler de kıro geliyor bu arada ?

Ama işte direkt öyle bir ortama girecek olmak sıkıntı. Alıştıra alıştıra sosyalleşmem lazım benim.