Standart VGA grafik bağlaştırıcısı sorunu.

Asrın37

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Öncelikle Selamun Aleyküm.

Bilgisiyarıma format attım eskiden böyle yoktu ve pes serilerinde vram sorunu gözükmüyordu format attım oyunlarda kasma başladı pes serilerinde vram sorunuyla karsılaştım. Simdi güncellemeyi denedim önce otomatik güncellemeyi açtım olmadı sonra manuel güncelleme yaptım bu seferde ekran karardı bilgisayar açılmadı geri yüklemeyle açtım bunun bir çözümü varmı?,

Ekli dosyayı görüntüle 11336

Seyhoo

Dekan
Cezalı
Reaksiyon puanı
741
Sanırım laptop kullanıcısısın. Laptop marka model verir misin ? Sorun sürücülerinin eksikliğinden kaynaklı.

Asrın37

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Evet laptop. Marka modeli HP G62. Biraz eski :D

Asrın37

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Abi güncellendi ama bu seferde vram ekran çözünürlüğü felan hepsi kayboldu.
Ekrn çözünürlüğü 1024x768 geçmiyor.

Ekli dosyayı görüntüle 11338Ekli dosyayı görüntüle 11338

- - - Mesaj Güncellendi - - -

HP Yazıcılar, Dizüstü ve Masaüstü Bilgisayarlar ve Diğer Ürünler İçin HP Yazılım ve Sürücü İndirmeleri | HP® Destek

Burdan sürücülerini güncelleyebilirsin. İlk önce Inteli ondan sonra AMD sürücüsünü yükle. Ama AMD sürücünüsü AMD auto deteced'ten yükle.

Simdide etkinleştir dedi etkinleştirdim ikisindede ünlem çıktı oyun felanda açılmıyor vram ekran çözünürlüğü hepsi gitti

Seyhoo

Dekan
Cezalı
Reaksiyon puanı
741
Bak bu sorunla daha önce çok karşılaştım. Şimdi bilgisayarını güvenli modda aç aygıt yöneticisine gir iki ekran kartı sürücüsünüde sil. Önce AMD'yi yükle sonra Inteli yükle sorunun çözülecektir kolay gelsin.

Asrın37

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
sürücüleri tekrar yüklerken normal moddamı güvenli moddamı ?