Staj dosyası örneği

esra nur

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
insan kaynakları veya halkla ilişkiler staj defteri varsa yardım eder misiniz lütfen acillllll

insan kaynakları veya halkla ilişkiler staj defteri varsa yardım eder misiniz lütfen acillllll

muhammedyakup

Doçent
Reaksiyon puanı
4
millet hazıra alışmış:D benim stajımın 15nci günü ama 30 iş günlük staj defterim bitti bile daha da yazardım da yeter 40 sayfa oldu :D

S

SDN Okuru

SDN Okuru
çok acil insan kaynakları staj dosyası örneği lazım lütfen yardım edinnnn

esra nur

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
bulursanız bana da yardımcı olur musunuz bende bulursam size gönderiyim stajda hiç bir şey yapmadık

bulursanız bana da yardımcı olur musunuz bende bulursam size gönderiyim stajda hiç bir şey yapmadık

S

SDN Okuru

SDN Okuru
kızım lise sonda web tasarım öğrencisi staj dosyası lazım bize yardımcı olurmusunuz acaba

S

SDN Okuru

SDN Okuru
mrb arkadaşlar bana da acil ticaret ve sanayi odasında yapılmış staj dosyası lazım yardımlarınızı bekliyorum

S

SDN Okuru

SDN Okuru
S.a arkadaşlar ben üniversite 1.sınıfım okuduğum bölüm makina. Yaz stajımı 30 gün boyunca Hema endüstride yapmaktayım.Çalıştığım bölüm direksiyon montajı yaptığımız işler hep aynı ama ben staj dosyamı nasıl doldurucam bir bilginiz varsa yardımcı olur musunuz?

lamia

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
slm ben web tasarım için staj dosyası arıyodum ama bi bey link paylaşmış fakat açılmıyor lütfen bir kez daha paylaşılabilir mi veya başka staj defterleri olursa sevinirim teşekkürler

fayaz

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
iyi günler önceden paylaştığınız dosya bana lazım tekrar paylaşabilir misiniz ?

Kuvvetmira

Profesör
Reaksiyon puanı
38
Konuyu hortlatıyom ama ben 7 ay hiç birşey yazmadım staj dosyasına dair , günlük yaptıklarım için yazmamız lazımmı gerçekten , ben sadece konu araştıracağız diye biliyordum :scared: