çok teşekkürler ayrıca bir sayfaya 3 günümü yazıcam yoksa 1 günmüStajda ne yaptığı günlük farklı bir kağıda yazdıysan ki (öyle temenni ediyorum) staj defterine günlük yazarmış gibi yaz lakin fazla samimi olmasın+ Müşteriye çay getirdim götürdüm gibi şeyleri yazma. Sayfanın yarısını doldursun ama sadece işinle ilgili olsun.
Unutmadan söyleyeyim dolma kalemle ya da tükenmez kalemle yazacaksın![]()
çok teşekkürler ayrıca bir sayfaya 3 günümü yazıcam yoksa 1 günmü
ben kış stajımı desem okul acıldığından kapanana kadar staj yapıyorum uzun staj benmki yaz stajı değilStaj defteri 30 - 40 sayfa olur. Bir sayfa tarih atılarak sadece 1 gün yazılır. Eğer ki yazacağın yer yetmedi bir sonraki sayfa geç tarihi ile birlikte "Devamı" diye tarih bölümüne not atarsın.
DipNot: Sayfanın arkasına değil bir sonraki sayfaya geçeceksin![]()
ben kış stajımı desem okul acıldığından kapanana kadar staj yapıyorum uzun staj benmki yaz stajı değil
ayrıca şunu belirteyim stajla ilgili 110 sayfa cıktı aldım ve bunu staj dosyasının arasına koyacam şunu yapıcak sadece staj dosyasında 1.gün şunu yaptım falan filanda işi tam bilmiyorum ondan
Du bi bakalım benim bi yerlerde staj defterim olacaktı ama web tasarım üzerine benimki senin bölümün neydi?
beimki bilişim benmki web tasarım üzerine değil
--- Mesaj Güncellendi ---
![]()
burası nasıl doldurulacak yardım edermisiniz ve örnek verirmisiniz
bu benim doldurma formum değil ama buna benzer
artık üyeyim yardımcı olabilcek misinz?? web tasarımı üzerine staj yapıyor gözüküyorum
yardımınız için çok teşekkür ederim...http://www.dosya.tc/server19/NRFdns/stajdosya.doc.html
yukarıda çok güzel bi şekilde kendi oluşturduğum dosya var.
yardımınız için çok teşekkür ederim...
ben web tasarım olarak istyorum rica etsem benim için bişey yaparmısınız?