Staj dosyası örneği

cloud27

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşalr ben 12. sınıf bilişim öğrencisiyim staj dosyası dolduracamda bana örnek staj dosyası gösterirmisiniz yada bilgi verirmisiniz ?

cloud27

Asistan
Reaksiyon puanı
0
@ PcMühendisi çok teşekkürler ama bu benim işimi görmez staj defterini dolduracam kırmızı dosya 1.gün şunu yaptım 2.gün şunu yaptım falan öyle bir örnek dosya resmi veya word belgesi yinede çok teşekkür ederim

Hello Kitty.

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
104
Stajda ne yaptığı günlük farklı bir kağıda yazdıysan ki (öyle temenni ediyorum) staj defterine günlük yazarmış gibi yaz lakin fazla samimi olmasın :P + Müşteriye çay getirdim götürdüm gibi şeyleri yazma. Sayfanın yarısını doldursun ama sadece işinle ilgili olsun. :)

Unutmadan söyleyeyim dolma kalemle ya da tükenmez kalemle yazacaksın :)

cloud27

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Stajda ne yaptığı günlük farklı bir kağıda yazdıysan ki (öyle temenni ediyorum) staj defterine günlük yazarmış gibi yaz lakin fazla samimi olmasın :P + Müşteriye çay getirdim götürdüm gibi şeyleri yazma. Sayfanın yarısını doldursun ama sadece işinle ilgili olsun. :)

Unutmadan söyleyeyim dolma kalemle ya da tükenmez kalemle yazacaksın :)
çok teşekkürler ayrıca bir sayfaya 3 günümü yazıcam yoksa 1 günmü

Hello Kitty.

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
104
çok teşekkürler ayrıca bir sayfaya 3 günümü yazıcam yoksa 1 günmü

Staj defteri 30 - 40 sayfa olur. Bir sayfa tarih atılarak sadece 1 gün yazılır. Eğer ki yazacağın yer yetmedi bir sonraki sayfa geç tarihi ile birlikte "Devamı" diye tarih bölümüne not atarsın.

DipNot: Sayfanın arkasına değil bir sonraki sayfaya geçeceksin :)

cloud27

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Staj defteri 30 - 40 sayfa olur. Bir sayfa tarih atılarak sadece 1 gün yazılır. Eğer ki yazacağın yer yetmedi bir sonraki sayfa geç tarihi ile birlikte "Devamı" diye tarih bölümüne not atarsın.

DipNot: Sayfanın arkasına değil bir sonraki sayfaya geçeceksin :)
ben kış stajımı desem okul acıldığından kapanana kadar staj yapıyorum uzun staj benmki yaz stajı değil

Hello Kitty.

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
104
ben kış stajımı desem okul acıldığından kapanana kadar staj yapıyorum uzun staj benmki yaz stajı değil

Hmmm. Keşke rehber hocana ya da danışman hacona filan bir sorsaydın. Staj defterindeki yaprak sayısını bir kontrol et ve sonra çalıştığın iş günü sayısıyla karşılaştır. Eğer ki yaprak sayısı fazla gelirse dediğim gibi yapacaksın. Az gelirse danışma hocana sor :)

cloud27

Asistan
Reaksiyon puanı
0
ayrıca şunu belirteyim stajla ilgili 110 sayfa cıktı aldım ve bunu staj dosyasının arasına koyacam şunu yapıcak sadece staj dosyasında 1.gün şunu yaptım falan filanda işi tam bilmiyorum ondan

Rom.

Rektör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
177
Du bi bakalım benim bi yerlerde staj defterim olacaktı ama web tasarım üzerine benimki senin bölümün neydi?

ALPARS

Profesör
Reaksiyon puanı
8
stajın son günü geldi tabi demi :)
Bizde son güne bırakırdık :D

Hello Kitty.

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
104
ayrıca şunu belirteyim stajla ilgili 110 sayfa cıktı aldım ve bunu staj dosyasının arasına koyacam şunu yapıcak sadece staj dosyasında 1.gün şunu yaptım falan filanda işi tam bilmiyorum ondan

Sizin dediğiniz şey staj defteri mi?? dosyası mı?? onu tam anlayamadım yani 110 sayfa çıktı dediğine göre dosyası herhalde. Staj defteri doldurulurken her gün yaptığın işi başlıklar halinde bir sayfaya yazılır. Mesela 03.04.2012 Yaptığın işin tanımı öğrenci imza yetkili imza diye ve en sonunda sayfanın sonuna yetkili kişi tekrar imza ve kaşe atar.

Şu forumda staj defterleri ve dosyalarının örnekleri var. İstersen bir incele :)
http://www.kalitekontrol.net/forum/staj-b44.0/

ALPARS

Profesör
Reaksiyon puanı
8
arkadaşın dediği staj defteri.
dosya en fazla 30-40 sayfa tutuyor.

pcwolf

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
33
Sayfa ve yaprak da ayrı:)
Ben staj dosyama baktığımda orda yetmediği halde ne yapılacağı yazıyordu ama tam aklımda değil.
Herhalde ek halinde dosyaya koyuluyordu.

cloud27

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Du bi bakalım benim bi yerlerde staj defterim olacaktı ama web tasarım üzerine benimki senin bölümün neydi?

beimki bilişim benmki web tasarım üzerine değil :(

--- Mesaj Güncellendi ---

006.jpg

burası nasıl doldurulacak yardım edermisiniz ve örnek verirmisiniz
bu benim doldurma formum değil ama buna benzer

deatmania

Rektör
Reaksiyon puanı
62
Tarih yazan yere, işi yaptığın tarihi yazacaksın.

Mesela;

24.05.2012 Windows 7 Kurulumu

Tarih yerine 24.05.2012 Konu (yaptırılan iş) yerine Windows 7 Kurulumu İmza yerine ise, iş yerinde senden sorumlu olan kişi her konuna imza atacak.

Tangalı Penguen

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
beimki bilişim benmki web tasarım üzerine değil :(

--- Mesaj Güncellendi ---

006.jpg

burası nasıl doldurulacak yardım edermisiniz ve örnek verirmisiniz
bu benim doldurma formum değil ama buna benzer

merhabalar

stajı 3 gün yapıyordun değilmi?

eğer öyle ise staja başladığın tarihi yazarsın
daha sonra her hafta gittigin 3 günün tarihlerini atacaksın o 3 gün içerisinde yaptıklarını şu şekilde doldura bilirsin nerede staj yaptın bilmiyorum ama staj yaptıgın yerde arızaları gidilen işleri yapılan bakımları yazılmış olan bir defter varsa onu eline al ve gittigin günlerin tarihlerine bakarak yapılan işlemleri yazmanı öneriyorum.

tarihlleri atarken dikkat et staj günlerinde resmi tatile denk gelen günleri resmi tatil diye belirt
farzı misal pazartesi salı çarsamba staj yapıyorsun
pazartesi 1.1.12 ise çarsambayı 3.1.12 de sonlandırr önümüzdeki haftanın pazartesi gününü baz alarak günlerini tamamla :cool:

K

Kayıtsız Üye

SDN Okuru
merhaba bende web tasarım üzerine satj yapıyor gözüküyorum ama staj defterime ne yazacağımı bilmiyorum sizde staj defteri örneği varsa bana yardımcı olabilir misiniz?

Rom.

Rektör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
177
Kayıtsız üye kayıt ol bi önce bakemsonra yardım edelim, kime yadım edeceğimizi bilmeden nasıl yardım edelim, belki web tasarım hocasısın nerden bilek yani :D

spybot

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
630
Staj diyince staj süresi başlayalı 19 gün oldu daha staja gitmedim :)

sunnyes

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
artık üyeyim yardımcı olabilcek misinz?? web tasarımı üzerine staj yapıyor gözüküyorum

muhammedyakup

Doçent
Reaksiyon puanı
4
elektronik olarak staj yapan biri varsa geçen sene yazdığım staj defterimi yardımcı olması için verebilrim

Karargaht

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
112
Lise sonda ki staj dosyam tam 700 küsür sayfaydı yanlış hatırlamıyorsam. Ve hiç bakmadan dosyaya 100'ü almıştım tabi. Lazım olur birilerine diye site yapmıştım, sayende hatırladım ve buldum hala dosya duruyor.

http://stajdosyasi.blogspot.com/

Rom.

Rektör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
177
dostlar laf aramızda ben şimdi inşaat üstüne bi holdingde staj yapıyor görünüyorum, 30 günlük de staj dosyası doldurmam gerekiyor, hep ofis içinde olmam gerek, satın alma, insan kaynakları gibi değişik departmanlarda, böyle genel bi ofis içi staj dosyası bulabilir miyiz bana da :)

Rom.

Rektör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
177
yardımınız için çok teşekkür ederim...

Rica ederim, ama kendiniz oluştursanız dosyanızı daha çok bilgi elde edebilirsiniz, bişeyler öğrenebilrsiniz diyeceğim ama ne fayda tabii.. :D

S

SDN Okuru

SDN Okuru
ben web tasarım olarak istyorum rica etsem benim için bişey yaparmısınız?

Rom.

Rektör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
177
ben web tasarım olarak istyorum rica etsem benim için bişey yaparmısınız?

Önce bi araştırmacı ruhunuz genişlesin bence, böyle boş beleş istemekle olmaz hiç bişey, bi okuyun konuyu bakalım.