Soru SSK yı batırmak vs Ekonomiyi batırmak

Bu konuyu okuyanlar

OzkanK.

Müdavim
Katılım
3 Eylül 2019
Mesajlar
10,692
Reaksiyon puanı
13,059
Puanları
113
SSK'yı batırıp üstüne 12 yılda 10 seçim kaybetim sıfır seçim başarısı alıp 75 yaşına gelmesine rağmen koltuğu bırakmayıp halen daha Cumhurbaşkanı adayı olacam diyerek siyaseti kitleyen kişi daha zararlıdır...
 

Applemania

Müdavim
Katılım
25 Ağustos 2021
Mesajlar
3,677
Çözümler
2
Reaksiyon puanı
3,461
Puanları
113
Yaş
33
Sizce hangisi millete daha zarar verir?
Tabiki ülkeyi batırmak.Ekonomiyi bilen adamları görevden alıp Ekonominin e sinden anlamayan adamları ekonomiyi teslim ederek ekonominin içine etti.Ülkede yüzde yüzün üzerinde Enflasyon varken hala Tayyip Erdoğanı savunan bir kitle maalesef var.
 

OzkanK.

Müdavim
Katılım
3 Eylül 2019
Mesajlar
10,692
Reaksiyon puanı
13,059
Puanları
113
İkisi de değil çünkü RTE'nin 20 yıldır iktidarda olmasının en büyük sorumlusu Kemal Kılıçdaroğlu'dur.

Kaliteli muhalefet ve muhalefetin içinde bir lider olsa şimdiye 10 kere değişirdi hükümet... Ama siyasetin S'inden anlayan yok. Muhalifliği körlemesine hükümeti eleştirmek ne yaparsa tam tersini söylemek sananlarla işimiz var.

Bir ülke düşün Dolar 2 TL'den 20 TL ye gelecek neredeyse.
Faiz yüzde 7 lerden 14 lere gelmiş.
İşsizlik var
Alım gücü düşmüş
Benzin fiyatları 5 TL'lerden 20-25TL lere gelmiş...
Elektirik doğalgaz fiyatları fırlamış.
Vergiler yüksek.

Ama halen daha muhalefet oy arttıramıyor. Ve aday kıtlığı varmış gibi 12 yılda 10 seçim kaybeden 75 yaşında liderlik vasfı olmayan birinden medet ummaya çalışıyor. Sonra Abi nasıl oluyor ya bu Erdoğan nasıl kazanıyor diyorlar :) ( Bunlar hep siyaset bilmemekten işte.) Bu kadar dert var sıkıntı var ama tüm kanallarda tek konuşulan aday kim olacak ! Ve muhalefet son gün açılayacaz diyor :D Veya O kadar ekonomik sıkıntı varken KK çıkıyor Türban diyor ! Veya ansızın ben ABD'ye gidecem canım Hamburger çekti moduna giriyor !!!

Not: Başta Kemal Kılıçdaroğlu olmak üzere çoğu CHP'linin ben artık AKP'ye çalıştığını düşünüyorum. Bu kadar da olamaz çünkü...
 
Son düzenleme:

Son mesajlar

Üst