SSD Tavsiyesi

ewrecca

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Merhabalar,

128 GB SSD almayı güşünüyorum fiyat/performans olarak önerilerinizi belirtirseniz çok sevinirim.

YellowRed

Rektör
Reaksiyon puanı
27
OCZ vertex3
Corsair force GT
Sandisk Extreme
Team S3

bunlardan dilediğin alabilirsin. hepsi senkron nandlı f/p bakımından uygun ssdler. :)

ewrecca

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Notebook için kullanacağım uzun süre çalışmada sıkıntı çıkarırlarmı acaba SSD ler 48-72 saat çalışma sürelerinde aynı performansı sürdürüyorlarmı bilginiz varmı ?
OCZ vertex3
Corsair force GT
Sandisk Extreme
Team S3

bunlardan dilediğin alabilirsin. hepsi senkron nandlı f/p bakımından uygun ssdler. :)

YellowRed

Rektör
Reaksiyon puanı
27
Notebook için kullanacağım uzun süre çalışmada sıkıntı çıkarırlarmı acaba SSD ler 48-72 saat çalışma sürelerinde aynı performansı sürdürüyorlarmı bilginiz varmı ?
kısa ve orta vadede sıkıntı yaratacağını sanmam. 4-5 sene sonra, ssdnin miyadı dolmaya başlayınca perf düşebilir. :)

ewrecca

Doçent
Reaksiyon puanı
0
kullanım şeklim uzun süreli olduğu için o yönde tereddütlerim var hani flashdiskler de uzun süre takılı kalınca bozuluyor ya
kısa ve orta vadede sıkıntı yaratacağını sanmam. 4-5 sene sonra, ssdnin miyadı dolmaya başlayınca perf düşebilir. :)

Aiberg

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
OCZ vertex3
Corsair force GT
Sandisk Extreme
Team S3
fiyatları bir yana performans sıralaması yapınca
OCZ
Corsair
Sandisk
Team

şeklinde mi?

Aiberg

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
sağol yine de. nihayet bir tane almaya karar verince iyice araştıracağım.

Aeolian

Doçent
Reaksiyon puanı
2
kingstonun hyperx serisi güzel ,vertex 4 var bende o da şahane ssd dir,bunlardan birini seçebilirsin

ozkan003

Asistan
Reaksiyon puanı
2
ben team sata3 s3 modelini kullanıyorum önce anakartım sata2 destekliyordu makina bariz hızlanmıştı sonra anakartı da değiştirdim sata 3 le cihaz çok yüksek hızlara çıkıyor ki sata2 bile 10 kat fark attı diyebilirim. ben çok kullananan oyun oynayan biriyim inanın yok böyle bir hız cod mw3 oyun yükleme ekranı 2 saniyede doluyor çok hızlı kasılma kesilme olmuyor. ssd artık lüks olmaktan çıktı.