• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

Ssd+ram mi ekran kartı mı

Ekacmaz69

Öğrenci
Yeni sistem topluyorum tercih yapmam lazım ikisi arasında bu ikisinden birini alacağım kesin şimdi sistemin karar veremediğim kısımları şu
-16 ram, 1tb hdd, 240gb m.2 ssd ve rog strix rx570 +180₺ mi ?
-8 gb ram 1tb hdd ve sapphire nitro+ rx 590 mı ?
İşlemciler aynı tavsiyeler için teşekkür ederim seçimde lütfen tavsiyenizi paylaşın ...

590 alacağına ,580 al. Çok bi performans fark yok. Zaten 590,200 wattın üzerindeki güç tüketimi ile çok fazla. O zaman, ssd yi 480 yaparsın,olur biter.

590 alacağına ,580 al. Çok bi performans fark yok. Zaten 590,200 wattın üzerindeki güç tüketimi ile çok fazla. O zaman, ssd yi 480 yaparsın,olur biter.
Rx 590 olan nitro modeli rx 580 in sapphire pulse olanını alsam rx580 nitroyla çok fark var mı arasında sizce ?

Hayır,ikiside aynı çip.

75 TL İÇİN DEĞER . Ana zar zor bütçeyi denkelştiriyorsan ,kendini sıktığına değmez. Sonuçta hepsi aynı e.kartı. Zaten aşırı ısınan bi kartta değil,580.

Tamamdır çok teşekkür ederim??
Mesaj otomatik birleştirildi:

Peki son olarak asus rog strix rx580 ile sapphire rx580 pulse modeli arasında ne kadar fark var 75₺ fazla verip strix almak mantıklı mı ?
Asus un strix serisi ycok iyidir,ben olsam sırf görüntüsü için bile 75 TL verip strix alabilirim ?Soğutma performansından bahsetmiyorum zaten.