• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

SSD Önerisi

BlondRookie

Asistan
benim normal biraz eski bir sistemim var ssd takviyesi yapmak istiyorum beni idare etmesi için.. 240 gblık bir ssd benim işlerime hayli hayli yetecektir.. hızlarından kalitesinden pek anlamadığımdan soruyorum 240 gblık bir güzel bana sorun çıkartmayacak önerinizi bekliyorum.

bir de eski sistem olduğundan dolayı alacağım ssd sata3 olacak değil mi?

Sata 3 olur tahminen daha eski olamaz herhalde ve almışken uzun süre götürecek birşey istiyorsanız Samsung en iyisidir tabi bütcenizi belirtirsiniz başka önerilerde yapabiliriz.

bütçem 230 tl civarı.. yani benim yapacaklarım sosyal medyada takılıp müzik dinleyip dizi izlemek ödev falan yapmak oyun olmayacak yani

peki önerdiğiniz iki ssd arasında ki ömür farkı ne kadardır? ona göre karar verip ikisinden birini alıcam

Samsung SSD konusunda kendini kanıtlamış bir markadır.Samsung bu SSD si için 2400TB yazmaya ve 5 yıla kadar garanti veriyor.Adatanın bu ssd si için böyle bir bilgi bulamadım maalesef.
Belirli bir şey söylemek pek mümkün değil.

5 yıl sürekli yazılarak verilen bir değer siz bunu dediğim gibi 10 yıl çok rahat dolu dolu kullanırsınız.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bu arada bende evo850 kullanıcısıyım verdiği okuma/yazma değerlerinin 7, 9 MB daha fazlasını veriyor Samsung ssd'den şaşmayın bence.

Son düzenleme: