Soru İ5 3570 ile rx570 darboğaz yapar mı ?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan altes26
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

altes26

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
Merhabalar. Düşük bütçeli sistem topladım ve tek eksiğim ekran kartı bütçem kalmadığı için bir ay sonraya attım ekran kartını. Şuan elimde 1 GB HD 6570 var idareten. Rx570 2 GB 1700 TL bandında buldum, almak istiyorum ve furmark testlerinden başarıyla geçmiş kart. İkinci el tabi. Sistemim;
İ5 3570 3.40 Ghz
8 GB DDR3 RAM
300 watt hunkey PSU (400-500 watt arası PSU alacağım ekran kartı taktigimda şimdilik idare eder)
240 GB hikvision SSD

Sorum şu, bu sistemde rx570 darboğaz yapabilir mi ? FIFA 17-18, cod serisi, oynuyorum genelde. Biraz güçlü kalıyor sisteme göre sanki. Daha düşük bir seviye kart almak istemiyorum. Bütçem kısıtlı zaten maksimum 2 bin TL verebilirim ekran kartına. Yardımlarınızı bekliyorum, teşekkürler.

furiii

Kowalski
Reaksiyon puanı
307
Darboğaz olmaz ama o ssd yarın öbürgün sorun çıkarabilir. İşlemcin iyi, ekran kartıyla iyi anlaşırlar :)

altes26

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
Darboğaz olmaz ama o ssd yarın öbürgün sorun çıkarabilir. İşlemcin iyi, ekran kartıyla iyi anlaşırlar :)
Teşekkür ederim yardımınız için :) Sıfır aldım ssdyi daha hiç kullanmadım. Zaten 300 TL ödedim. Gerekirse değiştiririm

furiii

Kowalski
Reaksiyon puanı
307
Teşekkür ederim yardımınız için :) Sıfır aldım ssdyi daha hiç kullanmadım. Zaten 300 TL ödedim. Gerekirse değiştiririm
Rica ederim, aşağıya yotube videosu da ekledim:

Mesaj otomatik birleştirildi:

Yalnız bi şey soracağım, rx 570 2 gb markası nedir? Fiyatı biraz pahalı mı acaba?

Mining yapılmış ise alma ama .

Son düzenleme:

altes26

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
Rica ederim, aşağıya yotube videosu da ekledim:

Yalnız bi şey soracağım, rx 570 2 gb markası nedir? Fiyatı biraz pahalı mı acaba?

Mining yapılmış ise alma ama .
Markası sanırım asustu bilgisayarcıdan alacağım. O da öyle söyledi bu tür kartlar genelde mining çıkması oluyor ama testlerinde sıkıntı yok yine yaparız sen geldiğinde dedi. 3 aylık garantisi bulunuyormuş. Video ve öneriler için de teşekkür ederim tekrardan :)