Ssd onerileriniz

ByMuammeR

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Merhaba , bende Toshiba a300 var hdd bozuldu ssd alasim var, fikir verirmisiniz 250tl gozden cikardim :)

HYuksel

Profesör
Reaksiyon puanı
22
kingston tavsiye olunur

karacaerc

Profesör
Reaksiyon puanı
18
Kingston HyperX 3K kullanıcısı olarak ben de tavsiye ederim. Fiyat performanstır. Samsung alabiliyorsan onu al. Bilmiyorum şuan fiyatı kaç. O fiyata da 128GB dan fazlasını alamazsın. Açıkçası yeterli bir miktar pek endişe etme. Ama sık sık hafıza dolu diyecek.

ByMuammeR

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Kingston HyperX 3K kullanıcısı olarak ben de tavsiye ederim. Fiyat performanstır. Samsung alabiliyorsan onu al. Bilmiyorum şuan fiyatı kaç. O fiyata da 128GB dan fazlasını alamazsın. Açıkçası yeterli bir miktar pek endişe etme. Ama sık sık hafıza dolu diyecek.
128 gb yeterli gelecektir oyun vs yuklemeyecem ki bilgisayarda pek kaldirmiyor :)
Harici de almayi dusunuyorum sonra . Kalite olarak fiyat olarak uygun birsey ariyorum arastirdim farkli yorumlar ve fiyatlar var ssd de neyi baz almam gerekli ozellikler

BLACKPOWERTURBO

Profesör
Reaksiyon puanı
3
128 gb yeterli gelecektir oyun vs yuklemeyecem ki bilgisayarda pek kaldirmiyor :)
Harici de almayi dusunuyorum sonra . Kalite olarak fiyat olarak uygun birsey ariyorum arastirdim farkli yorumlar ve fiyatlar var ssd de neyi baz almam gerekli ozellikler
okuma yazma hızlari önemli tabi bu hızlari perfomans testlerinde yakalaya bilmişmi oda önemli

karacaerc

Profesör
Reaksiyon puanı
18
Okuma ve yazma hızları birbirine yakın ve 500Mb/Sn civarında olmalı. Çok hızlı olduğundan , 555-545 arasındaki farkı hissetmezsin. Bu sebeple dediğim kriterde fiyatı ekonomik olanı al

Kuvvetmira

Profesör
Reaksiyon puanı
38
SSD Alırken markadan çok fiyata bak zaten hepsi hızlı olduğu için hemen hız farkını hissedersin

ByMuammeR

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Bugun biraz arastirdim samsung 260 tl sandisk 200 tl hangisi dersiniz kalitede onemli sonucta vatandan bktim bu arada

ByMuammeR

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Arkadaslar benim bilgisyar ssd icin uygun mu ne kadar verim alirim nasil anlayacam .?

ByMuammeR

Asistan
Reaksiyon puanı
1

Kuvvetmira

Profesör
Reaksiyon puanı
38
Kingston hyperx alabilirsin bunların arasından eğer acele değilse bekle fiyatlar düşer zaten

neskalii

Profesör
Reaksiyon puanı
23

Kingston hyperx alabilirsin bunların arasında en iyisi o gibi ...

lqnd

Profesör
Reaksiyon puanı
4
sata 3 desteği yok senin laptop ın maksimum verimi alamıyacağın için ne alırsan al 3gbps ile sınırlanıcak hızın. ama dersen ilerde bundan söker sata 3 destekli bir sisteme takarım samsung 840 pro serisi çok iyi.Onun dışında herhangi bir ssd alabilirsin

Odessa

Profesör
Reaksiyon puanı
432
Isletim sistemini kurmayi düsünüyorum. 4 yildir format atmadim. Artik ihtiyac duymaya basladim. Ilginc ilginc klasörlerle karsilasiyorum. Almisken de 240 gb aliyim diyorum. Ileriye yönelik. Haziran basi firmalar daha fazla indirim yapiyorlar mi? Böyle birseyle karsilastiniz mi?

Kuvvetmira

Profesör
Reaksiyon puanı
38
Isletim sistemini kurmayi düsünüyorum. 4 yildir format atmadim. Artik ihtiyac duymaya basladim. Ilginc ilginc klasörlerle karsilasiyorum. Almisken de 240 gb aliyim diyorum. Ileriye yönelik. Haziran basi firmalar daha fazla indirim yapiyorlar mi? Böyle birseyle karsilastiniz mi?
Fiyatı bilemem ama bence ileriye dönük alma ssd için böyle söyleyim,ileride fiyatları düşecek yeni modeller çıkacak 2 tane almış olursun hem 2-3 sene sonra bidaha alınca :)

SSD

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0

Fiyatlar hâlihazırda dibte, daha fazlası SSD'lerin doğasına aykırı :)