Eline sağlık. Sesin biraz boğuk çıkmış ama haberin olsun.
Teknoji değil,teknoloji.Eline sağlık.![]()
paylaşıyorsan da biraz emek göster bari.
video edit yok- kadraja girerken görünüyorsun
senaryo yok- cümleler düşük, yarım veya hatalı. kemaranın yanına bir a4'e basamadın mı konuşacaklarını ?
ortam yok- tamam stüdyon yoktur da boş bir duvar bulursun onun önüne konuşursun en azından.
çekim kalitesi düşük- dünyanın en iyi kamerasına ihtiyaç yok sadece açısının en azından göz hizasında olması gerek ve karşıdan görmeli.
özetle doğru düzgün yapmayacaksan hiç yapma. zaten sunduğun özel bir bilgi de yok.
Emeğe saygı![]()
Arkadaşlar kendi video'm![]()
Buyrun Bilgi Paylaştıkça Güzeldir.
[video=youtube;R70dlofaj7s]http://www.youtube.com/watch?v=R70dlofaj7s[/video]
eline sağlık kardeşim
Bilmeyenler için işe yarar bi video kardeşim kötü yorumlarını kendine sakla
Hakketmediğini düşündüğün bir şey varsa söyle. Eleştirilerimin hepsi haklı konularda.
Zaten sdn forum gibi dh gibi bu işi yapanlar var.
hatta sadece ssd üzerine www.ssdlabs.net var.
Zaten derdin bilgiden ziyade kendi forumunun reklamı orası da çok belli.
İnsanların vaktini böyle gereksiz ve kalitesiz içeriklerle harcamaya hakkın yok.
ben haksızsınız demiyorum doğru iyi olmayabilir ama insanların asla vaktini boşa harcamıyorum ulan bi görende bu video da bilgi yok boş muhabbet var sanar reklam felan da sizi ilgilendirmez.Ha banlarsanızda banlayın işinize gelmeyince ban ne güzel
Forumu reklam amaçlı kullanmak ve mesajlarınızda argo bulunması kesinlikle yasaktır. Gelişmek istiyorsanız eleştiriye açık olmak durumundasınız, ayrıca videoya yapılan eleştiriler fazlasıyla haklı.
Sandalyenin üzerinde saga sola dönmen hos olmamis. Bir dahaki video'da yapmamaya calis.
Insanlara bildiklerini aktarman güzel bir sey, ama arkadaslariminda dedigi gibi elestirilere acik olmalisin. Konusma esnasinda insanlarin cabuk sıkılmamasını saglayabilmek cok önemli. Yapilan yorumlara sinirlenecegine hatalarini gözden gecir ve daha iyisini yapmaya calis. Basarilar!
Herkes*Teşekkürler Keşke herkez sizin gibi iyi bi konuşma ile anlatsa
ide ssd çıkmış nerde satılıyor ?![]()
kardeş biraz araştırısan bu ssd i 1998 den beri hayatımızda fakat labaratuvarlarda ordu bilgisayarlarında kullanılıyordu.