SSD Nedir? SSD Hakkında Her Şey

pcyardım

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar kendi video'm :)

Buyrun Bilgi Paylaştıkça Güzeldir.

[video=youtube;R70dlofaj7s]http://www.youtube.com/watch?v=R70dlofaj7s[/video]

Alcyone

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Eline sağlık. Sesin biraz boğuk çıkmış ama haberin olsun.

orcnd

Dekan
Reaksiyon puanı
255
paylaşıyorsan da biraz emek göster bari.
video edit yok- kadraja girerken görünüyorsun
senaryo yok- cümleler düşük, yarım veya hatalı. kemaranın yanına bir a4'e basamadın mı konuşacaklarını ?
ortam yok- tamam stüdyon yoktur da boş bir duvar bulursun onun önüne konuşursun en azından.
çekim kalitesi düşük- dünyanın en iyi kamerasına ihtiyaç yok sadece açısının en azından göz hizasında olması gerek ve karşıdan görmeli.

özetle doğru düzgün yapmayacaksan hiç yapma. zaten sunduğun özel bir bilgi de yok.

pcyardım

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Eline sağlık. Sesin biraz boğuk çıkmış ama haberin olsun.

Teşekkürler Kardeşim Farkındayım Sesin

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Teknoji değil,teknoloji.Eline sağlık.:wink:

Eyvallah Kardeşim Teknoji Forumumuzun Adı :D Teknoji Forum adına çektim :D

paylaşıyorsan da biraz emek göster bari.
video edit yok- kadraja girerken görünüyorsun
senaryo yok- cümleler düşük, yarım veya hatalı. kemaranın yanına bir a4'e basamadın mı konuşacaklarını ?
ortam yok- tamam stüdyon yoktur da boş bir duvar bulursun onun önüne konuşursun en azından.
çekim kalitesi düşük- dünyanın en iyi kamerasına ihtiyaç yok sadece açısının en azından göz hizasında olması gerek ve karşıdan görmeli.

özetle doğru düzgün yapmayacaksan hiç yapma. zaten sunduğun özel bir bilgi de yok.

Bilmeyenler için işe yarar bi video kardeşim kötü yorumlarını kendine sakla

Teşekkürler kardeşim

orcnd

Dekan
Reaksiyon puanı
255
Bilmeyenler için işe yarar bi video kardeşim kötü yorumlarını kendine sakla

Hakketmediğini düşündüğün bir şey varsa söyle. Eleştirilerimin hepsi haklı konularda.
Zaten sdn forum gibi dh gibi bu işi yapanlar var.
hatta sadece ssd üzerine www.ssdlabs.net var.

Zaten derdin bilgiden ziyade kendi forumunun reklamı orası da çok belli.
İnsanların vaktini böyle gereksiz ve kalitesiz içeriklerle harcamaya hakkın yok.

cngzkyz

Profesör
Reaksiyon puanı
276
Eleştirilere açık olmayacaksan hiç böyle işlere girişme arkadaşım. Yapılan eleştiriler "eline sağlık, teşekkürler" vs'lerden daha iyidir. Kendini geliştirmeni sağlar. [MENTION=45352]orcnd[/MENTION] nin dediklerine de sonuna kadar katılıyorum.

pcyardım

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Hakketmediğini düşündüğün bir şey varsa söyle. Eleştirilerimin hepsi haklı konularda.
Zaten sdn forum gibi dh gibi bu işi yapanlar var.
hatta sadece ssd üzerine www.ssdlabs.net var.

Zaten derdin bilgiden ziyade kendi forumunun reklamı orası da çok belli.
İnsanların vaktini böyle gereksiz ve kalitesiz içeriklerle harcamaya hakkın yok.

ben haksızsınız demiyorum doğru iyi olmayabilir ama insanların asla vaktini boşa harcamıyorum ulan bi görende bu video da bilgi yok boş muhabbet var sanar reklam felan da sizi ilgilendirmez.Ha banlarsanızda banlayın işinize gelmeyince ban ne güzel

Koca Adam

Profesör
Reaksiyon puanı
13
ben haksızsınız demiyorum doğru iyi olmayabilir ama insanların asla vaktini boşa harcamıyorum ulan bi görende bu video da bilgi yok boş muhabbet var sanar reklam felan da sizi ilgilendirmez.Ha banlarsanızda banlayın işinize gelmeyince ban ne güzel

Forumu reklam amaçlı kullanmak ve mesajlarınızda argo bulunması kesinlikle yasaktır. Gelişmek istiyorsanız eleştiriye açık olmak durumundasınız, ayrıca videoya yapılan eleştiriler fazlasıyla haklı.

pcyardım

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Forumu reklam amaçlı kullanmak ve mesajlarınızda argo bulunması kesinlikle yasaktır. Gelişmek istiyorsanız eleştiriye açık olmak durumundasınız, ayrıca videoya yapılan eleştiriler fazlasıyla haklı.

tamam ben hakıszlar demiyorum atarlı konuşmasınlar

D

Deleted member 312196

SDN Okuru
Sandalyenin üzerinde saga sola dönmen hos olmamis. Bir dahaki video'da yapmamaya calis.

Insanlara bildiklerini aktarman güzel bir sey, ama arkadaslariminda dedigi gibi elestirilere acik olmalisin. Konusma esnasinda insanlarin cabuk sıkılmamasını saglayabilmek cok önemli. Yapilan yorumlara sinirlenecegine hatalarini gözden gecir ve daha iyisini yapmaya calis. Basarilar!

pcyardım

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Sandalyenin üzerinde saga sola dönmen hos olmamis. Bir dahaki video'da yapmamaya calis.

Insanlara bildiklerini aktarman güzel bir sey, ama arkadaslariminda dedigi gibi elestirilere acik olmalisin. Konusma esnasinda insanlarin cabuk sıkılmamasını saglayabilmek cok önemli. Yapilan yorumlara sinirlenecegine hatalarini gözden gecir ve daha iyisini yapmaya calis. Basarilar!

Teşekkürler Keşke herkez sizin gibi iyi bi konuşma ile anlatsa

lqnd

Profesör
Reaksiyon puanı
4
kardeş biraz araştırısan bu ssd i 1998 den beri hayatımızda fakat labaratuvarlarda ordu bilgisayarlarında kullanılıyordu.

lafı çevirmeye gerek yok senin orda ide ve sata hdd gibi ide ve sata ssd olduğunu anlatmaya çalıştığın bariz eğer her nand flash yongası bir kontrolcü ile kullanılınca ssd olsaydı dediğin doğru olurdu bilgi karmaşası yapmaya gerek yok ssd deyince akla hız gelir ide arabirim ile de ssd olmaz.