Fingolfin Ladislao
Dekan
- Reaksiyon puanı
- 6,371
Es es diii
Öneririm
Öneririm
hocam kesinlikle haklısınız tabikide ssdTofaş mı Ferrari mi demek gibi
ssdOyun-Performans Açısından Sizce Ssd mi Hdd mi ?
hdd aldım 1tb mutluyum. para biriktirip ssd alcamBu saatten sonra HDD almayın. M.2 Nvme ve SATA SSD ikilisini yapın.
10 sene sonra SATA portu olmayacak. M.2 Nvme SSD standart olacak çünkü. Şu anda bile bazı gaming notebook larda sadece 2 adet M.2 Nvme portu var. SATA III yok.hdd aldım 1tb mutluyum. para biriktirip ssd alcam
ohoooo 10 sene sonra ben yeni pc alırım zaten.10 sene sonra SATA portu olmayacak. M.2 Nvme SSD standart olacak çünkü. Şu anda bile bazı gaming notebook larda sadece 2 adet M.2 Nvme portu var. SATA III yok.
Belki 5 sene sonra bile kalkar komple.ohoooo 10 sene sonra ben yeni pc alırım zaten.
Benim anakartta daha SATA III var M.2 de yok NVMe de.10 sene sonra SATA portu olmayacak. M.2 Nvme SSD standart olacak çünkü. Şu anda bile bazı gaming notebook larda sadece 2 adet M.2 Nvme portu var. SATA III yok.
SSD daha hızlı olduğu için oyunda iyi performans verirOyun-Performans Açısından Sizce Ssd mi Hdd mi ?
oyuna daha iyi performans katmaz. Sadece oyundaki nesneler daha hızlı gösterir veya oyuna daha hızlı girer ama FPS Farkı olmaz.SSD daha hızlı olduğu için oyunda iyi performans verir