Blackened IsTheEnd
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 3
Selamlar. Oyun yüklemek için depolama alanımı yükseltmek istiyorum ama ne alacağımı bilmiyorum. SSD daha hızlıymış anladığıma göre zaten fiyatına da yansıyor, HDD'lere göre daha pahalı. Ama mesela bazı kişiler illa o kadar para vermeye gerek yok sadece oyun oynayacaksan HDD al diyor. Bazısı SSD al öbür türlü oyunlar yavaş çalışır diyor. Şimdi oyunu açarken veya yeni bir mekana girerken ki o yükleme ekranları uzun sürebilir o çok sorun değil ama oyun içinde donmalar olursa sorun elbette. Böyle sıkıntılar var mı HDD'de? Eğer yoksa 1tb civarı bir HDD alabilirim sanırım ama o boyuttaki SSD'ler bütçemi aşıyor. Eğer aralarında hayati derecede fark yoksa daha fazla boyut için HDD almayı tercih ederim.
Bütçem 1500-1600 civarı, 600-700 olursa direkt alabilirim ama öbür türlü taksitle almam gerekecek. Ama bunun üstü zor. Anakart modelim H310CH5-M11, kasam ise Casper Nirvana DT D300 sistemindeki kasa. Gerekirse yanını açıp fotoğraf da çekebilirim.
Bir de harici SSD/HDD'ler var. Bunlar gördüğüm kadarıyla daha ucuz gibi ama ne gibi farkları var bilmiyorum. Bunlar daha mı mantıklı acaba?
Her türlü önerinizi bekliyorum SSD/HDD veya harici fark etmez.
Bütçem 1500-1600 civarı, 600-700 olursa direkt alabilirim ama öbür türlü taksitle almam gerekecek. Ama bunun üstü zor. Anakart modelim H310CH5-M11, kasam ise Casper Nirvana DT D300 sistemindeki kasa. Gerekirse yanını açıp fotoğraf da çekebilirim.
Bir de harici SSD/HDD'ler var. Bunlar gördüğüm kadarıyla daha ucuz gibi ama ne gibi farkları var bilmiyorum. Bunlar daha mı mantıklı acaba?
Her türlü önerinizi bekliyorum SSD/HDD veya harici fark etmez.