samsung'dan şaşma derim...Hyperx Savage , 850 evo ve Sandisk extreme II üçlüsünden en iyisi hangisi ?
Samsung kadar iyi değiller. Samsung varken diğerlerini düşünme. 850 pro tam 10 yıl garantili.Teşekkürler. Peki kingston savage predator ler hakkında ne dersiniz ?
SAMSUNG güzel,KİNGSTON'da fena değil.Samsung nand bellek üreticisi olarak dünyada 1 numaradır. 850 evo'da TLC-VNAND bellekler var. SSD alacaksan Samsung'dan şaşma. Bende 850 PRO var sende ondan al. Dersin ki daha önceki SSD'ler harddisk gibiymiş dersin. 3D-VNAND bellekler muazzam.
Normal de hiçbir şekilde SAMSUNG sevmem ama kulaklığı ve SSD'si güzel.samsung kendi kontrolücleri ile biraz daha önde. sonra kingston gelir hyperx 3k serisini extreme 1 ile karşılaştırma fırsatım oldu hyperx 3k her ortamda daha üsün geldi. yeni serilerde de aynı durum devam edecektir diye tahmin ediyorum.
Sadece okuma yazma hızına bakarak mı karşılaştırdınız ? Access time ve IOPS olarak Kingston Samsung'un yanına yaklaşamaz TLC ve MLC olsun farketmez. 3D-VNAND bellekleri şuan Samsung ve Intel'den başka hiçbir SSD üreticisi piyasaya sürmedi. Şuan ikiside rakipsiz.samsung kendi kontrolücleri ile biraz daha önde. sonra kingston gelir hyperx 3k serisini extreme 1 ile karşılaştırma fırsatım oldu hyperx 3k her ortamda daha üsün geldi. yeni serilerde de aynı durum devam edecektir diye tahmin ediyorum.
Bence başa baş.Peki intel ve samsung rekabeti nasıl olur ?![]()
Evet bence de.Şuan samsung iyi bir tercih .
bencede samsung 1 adım önde. kontrolcünün büyük önemi var ssd olayında.Sadece okuma yazma hızına bakarak mı karşılaştırdınız ? Access time ve IOPS olarak Kingston Samsung'un yanına yaklaşamaz TLC ve MLC olsun farketmez. 3D-VNAND bellekleri şuan Samsung ve Intel'den başka hiçbir SSD üreticisi piyasaya sürmedi. Şuan ikiside rakipsiz.
şuan 850 pro 128 gb ile evo 250gb aynı fiyat . Şuan bilgisayarda 61 gb kullanıyorum ve daha da artıcağını sanmıyorum . Sizce hangisini almalıyım ?
Yüksek boyut lazım ise evo yu tercih edin.
Dediğim gibi çok bişey kullanmıyorum bilgisayarda harici diskime atıyorum çoğu dosyamı . Pro da alıcağım performans artışı 128 gb daha eksik aldığıma değer mi?
SAMSUNG ya da KİNGSTON'a bak derim.şuan 850 pro 128 gb ile evo 250gb aynı fiyat . Şuan bilgisayarda 61 gb kullanıyorum ve daha da artıcağını sanmıyorum . Sizce hangisini almalıyım ?