ssd den hdd ye atma

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan ctnkn
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

ctnkn

Öğrenci
Reaksiyon puanı
10
Merhaba arkadaşlar program files dosyasını hdd ye atmak istiyorum direkt oraya kopyalayıp ssd deki program filesi silsem olur mu ?

CapScroLL

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,683
Olur fakat bir çok program düzgün çalışmayabilir, bazı yazılımların kayıt defterine eklediği dosya yolları geçersiz olacaktır çünkü programın konumu değişecektir.

ctnkn

Öğrenci
Reaksiyon puanı
10
Olur fakat bir çok program düzgün çalışmayabilir, bazı yazılımların kayıt defterine eklediği dosya yolları geçersiz olacaktır çünkü programın konumu değişecektir.
peki ne yapmam gerek
Mesaj otomatik birleştirildi:

CapScroLL

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,683
Kaldırdığınız yazılımların adını not alıp kaldırdıktan sonra tekrar indirip kurulum yolu olarak HDD'yi seçebilirsiniz, daha temiz olur hem bir yandan da güncellemiş olursunuz :)

SSD'deki dosyayı silmek yerine kesip HDD'ye yapıştırsanız da olur, bir problem yaşarsanız geri atarsınız.

yaltunay

Öğrenci
Reaksiyon puanı
16
Değiştireceğiniz bir diskin imajını alın. (Acronis tarzı programlar ile) sonrasında yüksek kapasiteli bir diski takın direk imajı o yeni diske dönün. Sorunsuz kullanabilirsiniz.

ctnkn

Öğrenci
Reaksiyon puanı
10
Değiştireceğiniz bir diskin imajını alın. (Acronis tarzı programlar ile) sonrasında yüksek kapasiteli bir diski takın direk imajı o yeni diske dönün. Sorunsuz kullanabilirsiniz.
Şimdi program filesi hdd ye attim onu silsem sorun olur mu ssd de hala var

Ssd c oluyor

Lutfen yardimm

Kaldırdığınız yazılımların adını not alıp kaldırdıktan sonra tekrar indirip kurulum yolu olarak HDD'yi seçebilirsiniz, daha temiz olur hem bir yandan da güncellemiş olursunuz :)

SSD'deki dosyayı silmek yerine kesip HDD'ye yapıştırsanız da olur, bir problem yaşarsanız geri atarsınız.
hdd dekini silsem sorun olur mu ssd de var hala

Son düzenleme:

PropHeTe

Profesör
Reaksiyon puanı
2,397

Ssd c oluyor
HDD kısmındakine kopyaladıktan sonra bir şeyleri oraya kurmadınsa sıkıntı olmaz !
tavsiye olarak yeni bir program kurucaksan (hdd üzerinde ) kurulumu orası göster bir sıkıntı olmayacaktır,ben hep öyle kullanıyorum çünkü (=
ör:
X:Program Files (x86)\Teams Installer gibi (X yerine sende hdd hangi harf ise onu ata) bir kere yaptıktan sonra genelde son konumu kullanıyor windows (=