peki ne yapmam gerekOlur fakat bir çok program düzgün çalışmayabilir, bazı yazılımların kayıt defterine eklediği dosya yolları geçersiz olacaktır çünkü programın konumu değişecektir.
Neden böyle bir şey yapmak istiyorsunuz?peki ne yapmam gerek
Mesaj otomatik birleştirildi:
yer yokNeden böyle bir şey yapmak istiyorsunuz?
hdd ye attım onu silsem sorun olur mu ssd dekini silmedimNeden böyle bir şey yapmak istiyorsunuz?
Kaldırdığınız yazılımların adını not alıp kaldırdıktan sonra tekrar indirip kurulum yolu olarak HDD'yi seçebilirsiniz, daha temiz olur hem bir yandan da güncellemiş olursunuzssd de
yer yok
Şimdi program filesi hdd ye attim onu silsem sorun olur mu ssd de hala varDeğiştireceğiniz bir diskin imajını alın. (Acronis tarzı programlar ile) sonrasında yüksek kapasiteli bir diski takın direk imajı o yeni diske dönün. Sorunsuz kullanabilirsiniz.
Ssd c oluyorŞimdi program filesi hdd ye attim onu silsem sorun olur mu ssd de hala var
hdd dekini silsem sorun olur mu ssd de var halaKaldırdığınız yazılımların adını not alıp kaldırdıktan sonra tekrar indirip kurulum yolu olarak HDD'yi seçebilirsiniz, daha temiz olur hem bir yandan da güncellemiş olursunuz
SSD'deki dosyayı silmek yerine kesip HDD'ye yapıştırsanız da olur, bir problem yaşarsanız geri atarsınız.
tamam teşekkürlerOlmaz silebilirsiniz.
HDD kısmındakine kopyaladıktan sonra bir şeyleri oraya kurmadınsa sıkıntı olmaz !Şimdi program filesi hdd ye attim onu silsem sorun olur mu ssd de hala var
Ssd c oluyor