UnFrGvnG
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 989
Ortalama 70 dereclerde geziyor neyapmam lazim.
All in one pc,Dizüstü ise normaldir kardeş.
Kronik sorunlu bide ssd herhaldeDizüstü ise normaldir kardeş.
Yani ekran karti, islemciden daha çok ısınıyorDizüstü ise normaldir kardeş.
Ssd nin modeli ne? kronik sorunları olabilir.
Kronik sorunlu olabilir ama herhangi bir şekilde bilgisayarında donmalar, takılmalar veya başka bir şey olmuyorsa, kullanamaya devam et.
başka bir programdan atıyım ss isterseniz ?![]()
bide kronik sorunlu olursa neolurki , şuan gayet memnunum kullanışından donma vb göremedim yada olabilir ama beni rahatsız etmedi.
markası sandisk değil herhalde yada olabilir internet cafeciye götürdüm o taktı, markasını felan görmedim,adını unuttum programın,orda tam adı yazıyor![]()
bide kronik sorunlu olursa neolurki , şuan gayet memnunum kullanışından donma vb göremedim yada olabilir ama beni rahatsız etmedi.
Mesaj otomatik birleştirildi:
başka bir programdan atıyım ss isterseniz ?
sıcak biyere koymuşsan bilgisayarı ordan kaldırEkli dosyayı görüntüle 149799
başka bir programdan atıyım ss isterseniz ?
hayır, dolap var yanında okadar masanın üstünde duruyor duvarla arası 20-30cm vardırsıcak biyere koymuşsan bilgisayarı ordan kaldır
All in one pc nin sogutmasında sorun olabilirhayır, dolap var yanında okadar masanın üstünde duruyor duvarla arası 20-30cm vardır
1 ay oldu içini temizleyeli macunlarıda sürdüAll in one pc nin sogutmasında sorun olabilir
çok teşekkür ederim valla başlıyım yapmaya şimdi, pc de abimin işi vardı çıktımBuradan SSD Dashboard indir:
![]()
Western Digital Support | HDD Help, Downloads & Warranty Services | Western Digital
Need help with a Western Digital HDD? Download firmware, check warranty status, access FAQs, or contact technical support—all in one place.kb-tr.sandisk.com
Performans kısmındaki İyileştirme bölümünden TRIM butonuna tıkla. Oradan da TRIM'I Şimdi Çalıştır ayarı var, onu aç.
![]()
Araçlar kısmından, Üretici Yazılım Güncellemesi bölümünden "Güncelleştirmeleri Denetle" butonuna tıkla. Sonrasında "Üretici Yazılım Sürümü" değiştiyse başarılı olmuştur. Orta, üst köşede yazıyor.
![]()
Bunlar bittikten sonra regedit'i aç.
Kırmızıyla çizdiğim yere bunu Ctrl+ V ile yapıştır, sonrasında Enter'a bas:
Bilgisayar\HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Services\storahci
![]()
![]()
![]()
Bunları yaptıktan sonra BIOS'tan AHCI modunu aç & Windows güncellemesi varsa yap. Hepsi bittikten sonra CrystalDiskMark ile test yap. Testi yaparken hiçbir program açık olmasın. Test bittikten SS'ı buraya yükle.
bios sürümüm 1100 onu nerden bulucam ?Bunları yaptıktan sonra BIOS'tan AHCI modunu aç & Windows güncellemesi varsa yap. Hepsi bittikten sonra CrystalDiskMark ile test yap. Testi yaparken hiçbir program açık olmasın. Test bittikten SS'ı buraya yükle.
bende ahci özelliğini desteklemiyor yalnız herhalde, aygıt yöneticisnde yazmıyor öyle bişeBuradan SSD Dashboard indir:
![]()
Western Digital Support | HDD Help, Downloads & Warranty Services | Western Digital
Need help with a Western Digital HDD? Download firmware, check warranty status, access FAQs, or contact technical support—all in one place.kb-tr.sandisk.com
Performans kısmındaki İyileştirme bölümünden TRIM butonuna tıkla. Oradan da TRIM'I Şimdi Çalıştır ayarı var, onu aç.
![]()
Araçlar kısmından, Üretici Yazılım Güncellemesi bölümünden "Güncelleştirmeleri Denetle" butonuna tıkla. Sonrasında "Üretici Yazılım Sürümü" değiştiyse başarılı olmuştur. Orta, üst köşede yazıyor.
![]()
Bunlar bittikten sonra regedit'i aç.
Kırmızıyla çizdiğim yere bunu Ctrl+ V ile yapıştır, sonrasında Enter'a bas:
Bilgisayar\HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Services\storahci
![]()
![]()
![]()
Bunları yaptıktan sonra BIOS'tan AHCI modunu aç & Windows güncellemesi varsa yap. Hepsi bittikten sonra CrystalDiskMark ile test yap. Testi yaparken hiçbir program açık olmasın. Test bittikten SS'ı buraya yükle.
görememişim ben pardon varmışçok teşekkür ederim valla başlıyım yapmaya şimdi, pc de abimin işi vardı çıktım
bios sürümüm 1100 onu nerden bulucam ?
bende ahci özelliğini desteklemiyor yalnız herhalde, aygıt yöneticisnde yazmıyor öyle bişe