Ssd aldim ama

ArdaMa07

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba arkadaşlar başıkta belirttiğim gibi CORSAIR120GB FORCE 3 GT SERISI SATA 3.0 SSD (555MB OKUMA / 515MB YAZMA) aldım ve laptobuma takıcam fakat sistemin hızlı olması için windows'u ssd'ye mi kurucaz ?

LaptopASUS N56VZ-S4037V .

Yardımlarınızı bekliyorum.

K

Kayıtsız Üye

SDN Okuru
Systemi ve programlari SSD'ye kurmazsan ne ise yarayacak ki? Tabii ki Windows'u SSD kuracaksinki hizlansin.

Hwoarang

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Evet SSD ye kuracaksın.
Zaten Laptopa SSD yi takmak için harddiski çıkrtmak zorundasın.

ArdaMa07

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Evet SSD ye kuracaksın.
Zaten Laptopa SSD yi takmak için harddiski çıkrtmak zorundasın.
Harddiski çıkarmadım 750GB 7200 RPM harddisk dursun dedim ve [h=1][Akasa N.Stor Notebook SATA Optik Sürücü Yuvasına Uyumlu 2,5" SATA HDD Kutusu ] aldım. Yardımın için teşekkür ederim.[/h]

Hwoarang

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Ben olsam harddiske harici kutu alıp öyle kullanırdım. 120 gb işletim sistemi oyun program yüklemek için yeter. Dizi film müzik vbleri de harici diskte tutardım.

tuskilidi

Profesör
Reaksiyon puanı
17
Harddiski çıkarmadım 750GB 7200 RPM harddisk dursun dedim ve [Akasa N.Stor Notebook SATA Optik Sürücü Yuvasına Uyumlu 2,5" SATA HDD Kutusu ] aldım. Yardımın için teşekkür ederim.

hdd'de verimlilik anlamında bir kısıtlama oluyor mu peki? benim de aklımda olan bir operasyon bu.

Headhunter

Doçent
Reaksiyon puanı
8
SSD'yi bilgisayara takıp windowsu ssd üzerine kurun. Verimlilik ve hız ancak bu şekilde en üst düzeyde olur. Diğer harddiskinizi harici olarak kullanabilirsiniz veya CD-ROM kullanmıyorsanız bir aparatla onu çıkarıp oraya Hard diski takabilirsiniz.