Srs audio sandbox ?

crazyboys90001

Profesör
Reaksiyon puanı
32
Arkadaşlar bu programı kullanan varsa veya şimdi benden duyup kullanmak isteyen varsa lütfen bana PM atsın...illegal paylaşım yasak biliyorsunuz ..ama PM olarak birşeyler paylaşabiliriz...lütfen sadece PM atın.

kaberdey

Profesör
Reaksiyon puanı
87
böyle olunca illegal olmuyor mu?

Birilerinin kullanmaya başlaması için ne olduğunu da açıklaman gerekirdi bence :D
ben belirteyim bilmeyenlere; bu program bir çeşit sanal amfi görevi yapıyor, bilgisayarınızın sesini kaliteli olarak arttırıyor ve daha yüksek ses ve bas almanızı sağlıyor

X_Codesia

Profesör
Reaksiyon puanı
9
srs audio sound bende var ama dostum bunu sadece xp sp2 de kullanabiliorsun ses kartına entegre oluo sonraki sistemler için geerli deil yani ayrı bi ses kartı olarak görüo ve donanımsal olmadıgı için işlem gerceklesmio
srs audio sound Dolby Sorround ses ortamlarının hem en azılı rakibi hemde bana göre gelişmişi.

deneyenler farkını bilir ve yaşar

firariçocuk

Doçent
Reaksiyon puanı
7
srs audio sound bende var ama dostum bunu sadece xp sp2 de kullanabiliorsun ses kartına entegre oluo sonraki sistemler için geerli deil yani ayrı bi ses kartı olarak görüo ve donanımsal olmadıgı için işlem gerceklesmio
srs audio sound Dolby Sorround ses ortamlarının hem en azılı rakibi hemde bana göre gelişmişi.

Yaww bende onboard ses kartı var xp sp2 kullanıyorum.sorun teşkil edecekmi şimdi?ayrıca creative ses var 3+1

emubaltaci

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
129
p.m. yoluylada olsa yasak arkadaşlar lütfen forum kurallarına dikkat edelim

Konu başlığı düzeltildi lütfen forum kurallarını okuyunuz!

crazyboys90001

Profesör
Reaksiyon puanı
32

ben ultimate sp2 var ben 64 bit versiyonu kullanıyorum..sorun da yok..

mdkbet

Profesör
Reaksiyon puanı
89
p.m. yoluylada olsa yasak arkadaşlar lütfen forum kurallarına dikkat edelim

yeri gelmişken söylemek isterim forum kurallarınız yuvarlak cümlelerden oluşuyor

örneğin iki kişi arasındaki illegal paylaşımı engelleyen bir kuralınız yok
yasak olduğunu neye dayanarak söylüyorsunuz

kaldıki illegal link foruma yapıştırılmadığı sürece herhangi bir sorun yaratmıyor
iki kişi arasındaki özel bir konuşmayı zaten yasaklayamazsınız.

kaberdey

Profesör
Reaksiyon puanı
87
yeri gelmişken söylemek isterim forum kurallarınız yuvarlak cümlelerden oluşuyor

örneğin iki kişi arasındaki illegal paylaşımı engelleyen bir kuralınız yok
yasak olduğunu neye dayanarak söylüyorsunuz

kaldıki illegal link foruma yapıştırılmadığı sürece herhangi bir sorun yaratmıyor
iki kişi arasındaki özel bir konuşmayı zaten yasaklayamazsınız.

buradan duyuru yapılıp insanların yönlendirilmesidir yasak olan.

yani pm atan herkese link yolluyorum diye buraya yazarsanız bunun linki buraya yapıştırmaktan çok farkı kalmaz, açık açık illegal paylaşım yapmaktır, ve buna izin verilmesi de forumun yasal anlamda ceza alması anlamına gelir :wink:

mdkbet

Profesör
Reaksiyon puanı
89
bunu anlamak için kişilerin özel mesajları okunmalı bence bu durum siteye daha pahalıya patlar :) zaten paylaşılan illegal şeyler sdn sunucularında durmuyor
o zaman torrent davetiyelerininde dağıtılması yasak olmalıydı ama moderatorler bile dağıtıyor (lisanslı program dağıtan torrent sitesi varmı :D )
neyse bu illegal içerik olayına daha net bi' açıklama getirilse iyi olur diye düşünüyorum
yoksa ne dağıtıldığı umrumda değil :)

crazyboys90001

Profesör
Reaksiyon puanı
32
buradan duyuru yapılıp insanların yönlendirilmesidir yasak olan.

yani pm atan herkese link yolluyorum diye buraya yazarsanız bunun linki buraya yapıştırmaktan çok farkı kalmaz, açık açık illegal paylaşım yapmaktır, ve buna izin verilmesi de forumun yasal anlamda ceza alması anlamına gelir :wink:
güzel arkadaşım ben özelden link vereceğim demedim ki..bu da nerden çıktı...sadece özelden birşeyler paylaşmak istiyorum dedim..artı msn alışverişi yapacağım sonra işimize bakaçağız. sorun etmeye gerek yok...burada bilgisayar kullanan çoğu arkadaş lisansız program kullanıyor..bu kadar üyeleri sıkmaya gerek yok..artı daha illegeal birşey paylaşmadım,paylaşmamda burada..tamam...özel mesajın varsa PM at...konu kirlendi zaten iyice

sdelta

Profesör
Reaksiyon puanı
145
Dolby Digital hiç birşeye değişmem :D

OnLT

Dekan
Reaksiyon puanı
149
PM ile paylaşım yasak ama msnden neden olmasın x)
Bu arada vBulletinde milletin özel mesajlarını kralı gelse okuyamıyo diye biliyorm :)

X_Codesia

Profesör
Reaksiyon puanı
9
1.9.0.4 panel versiyon sürümü windows 7 de bile çakışma olmadan rahatlıkla çalısıo,
link isteyenler pm atabilir

Turab Garip

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
181
Ne bekliyorsunuz forum kuralları diye anayasa hazırlanmasını mı? :) Tabi ki herşey teker teker yazmayacak forum kurallarında; belli olan bir şey vardır, o da "illegal olan herşeyi yapmak yasaktır". Şimdi tek tek oturup "uyuşturucu pazarlamak, kaçak silah ve tarihi eser ticareti yapmak, forumda mezarlık soyma planları yapmak vs vs vs.. yasaktır" diye mi yazsınlar? :)

mdkbet

Profesör
Reaksiyon puanı
89
Ne bekliyorsunuz forum kuralları diye anayasa hazırlanmasını mı? :) Tabi ki herşey teker teker yazmayacak forum kurallarında; belli olan bir şey vardır, o da "illegal olan herşeyi yapmak yasaktır". Şimdi tek tek oturup "uyuşturucu pazarlamak, kaçak silah ve tarihi eser ticareti yapmak, forumda mezarlık soyma planları yapmak vs vs vs.. yasaktır" diye mi yazsınlar? :)

haha bu nasıl bir mantıktır :)
herşeyi forum yöneticilerinin insiyatifine mi bırakalım yani ?
tabii ki detaylı açıklanacak böylece kimse kafasına göre kural koyamayacak
düzen istiyorsan bunu yapmak zorundasın.

Turab Garip

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
181
Kardeşim, "illegal şeyler paylaşmak yasaktır", yeterince açık bir kuraldır. Ne bekliyorsun gerçekten her ihtimali değerlendirecek bir forum anayasası mı?

"İllegal şeyler paylaşmak yasaktır" demek, inisiyatifi adminlere bırakmak değildir-ki bir miktar inisiyatif de kullanırlar; buna elbette itirazda bulunamazsın. Aksi halde herkes başbakan, herkes cumhurbaşkanı olurdu.

Asıl o nasıl mantıktır ki, her istisnanın düşünülüp yazılmasını istemişsin. Türkiyenin devlet kanunları bile yüzlerce, binlerce istisnadan oluşuyor. Şu anda kanunlarımızı saysan on binlerle ölçülüyor. Hala da yazmayı bitiremiyorlar, sürekli yeni istisnalar çıkıyor ve sürekli yasalaşıyor. :)

Ne yapsınlar şimdi SDN'ye de böyle kanunlar mı yazsınlar? Ya da şöyle mi yapalım:

Forum kuralları:

1- Forumda Türkiye Cumhuriyeti Anayasasının birinci maddesine aykırı davranmak yasaktır.
2- Forumda Türkiye Cumhuriyeti Anayasasının ikinci maddesine aykırı davranmak yasaktır.

....

6735- Forumda Türk Medeni Kanununun 241inci maddesine aykırı davranmak yasaktır.

....

13672- Forumda Türk Ceza Kanununu 422inci maddesine aykırı davranmak yasaktır...

...

? :) Gördüğün gibi "nasıl bir mantıktır bu" diye asıl buna sorulur. :) Tek seferde "illegal (kanunlara aykırı) şeyler paylaşmak yasaktır" denilmiş ve gayet de yeterli bir açıklama. ;) O yüzden su-i istimal etmeye gerek yok.

mdkbet

Profesör
Reaksiyon puanı
89
her istisnanın düşünülüp yazılmasını istememiştim
yazdıklarımı nasıl okudunuz acaba çok merak ediyorum.

sadece illegal paylaşım konusuna daha fazla açıklama getirilmesini istemiştim
ayrıca düşünce tarzın beni şaşırtmaya devam ediyor
devlet kanunlarıyla forum kurallarını nasıl karşılaştırdın :)
bana göre bu konuda illegal bir durum yok sana göre varsa forum kuralları gözden gerilmeli demektir daha öncede dediğim gibi illegal içeriğin paylaşımı zerre kadar umrumda değil
sorun yaşayacak olan sdn yönetimidir. keyifleri bilir :)

kaberdey

Profesör
Reaksiyon puanı
87
PM ile paylaşım yasak ama msnden neden olmasın x)
Bu arada vBulletinde milletin özel mesajlarını kralı gelse okuyamıyo diye biliyorm :)

herşey SQL'de tutulduğuna göre okumak da sandığın kadar zor değil :wink:

mdkbet

Profesör
Reaksiyon puanı
89
herşey SQL'de tutulduğuna göre okumak da sandığın kadar zor değil :wink:

kullandığın foruma göre değişiyor sanırım
bazı forumlar şifreleyip saklıyorlar bildiğim kadarıyla
tabi kodları değiştirmek çocuk oyuncağı o ayrı mesele :)