- Reaksiyon puanı
- 816
Spotify uygulaması çok pil tüketiyor ayrıca ben müzik player`de play list taraftarıyım.
Premium'un avantajı nedir ? Nasıl ödeme yapabilirim.Premium dışında ödeme yapmıyorsun.
ilk 1 ay ödeme yok diye biliyorumPremium'un avantajı nedir ? Nasıl ödeme yapabilirim.
Premiumda müzik aralarına reklam girmiyor. Ses kalitesini arttırabiliyorsun. Normal kullanımda belli sayıda müziği atlayabiliyorken premiumda bu sınır yok. Ödeme için intetnet sitesini kullanabilirsin. Kredi kartı seçeneği var tabiki. Ben Paypal ile almıştım ilk kez. Sonra banka kartı ile. Bu arada sana önerim kampanyaları takip etmen. 3 aylık 0.99 TL yapmışlardı. Şimdi de 3 aylık 9.99 TL olan kampanyadan yararlandım.Premium'un avantajı nedir ? Nasıl ödeme yapabilirim.
3 aylık hala 1 lira galiba.Premiumda müzik aralarına reklam girmiyor. Ses kalitesini arttırabiliyorsun. Normal kullanımda belli sayıda müziği atlayabiliyorken premiumda bu sınır yok. Ödeme için intetnet sitesini kullanabilirsin. Kredi kartı seçeneği var tabiki. Ben Paypal ile almıştım ilk kez. Sonra banka kartı ile. Bu arada sana önerim kampa yaları takip etmem. 3 aylık 0.99 TL yapmışlardı. Şimdi de 4 aylık 9.99 TL olan kampanyadan yararlandım.
3 aylık aldıktan sonra takip etmedim. Bilmiyorum yani.3 aylık hala 1 lira galiba.
Neyse ücretsiz olarakta kullanılabiliyor o zaman ?3 aylık aldıktan sonra takip etmedim. Bilmiyorum yani.
Aynen kullanılıyor.Neyse ücretsiz olarakta kullanılabiliyor o zaman ?
Apple kullanıyorum. İkisinide deniyeceğim.İphone kullananlar için kesinlikle Apple music ama android kullanıyosa bilemem![]()
Premium olmadığı için öyle.Apple Müzik i bilmiyorum ama Spotify nin mobil uygulaması pek kullanışlı değil.Bilmiyorum belki ben aradığımı bulamadım arkadaşlar ismini girdiğim şarkıyı çalamıyorum.Albüm olarak çıkıyor ve orada karışık çalıyor.Listeme ekliyorum eklediğim listedekileri de karışık çalıyor.
Apple Music'te de var bu offline özelliği.Spotify kampanyasında 3 ay boyunca ayda 1'er lira ödüyorsun. 3 ayın sonunda premiumu iptal etmezsen ayda 9,90 lira olarak devam ediyor. Takip etmeyen arkadaşlara duyurulur.
Ayrıca premiumda şarkıları wifi ile telefonuna indirip offline modda dinleyebiliyorsun ki fazlasıyla mobil kota dostu oluyor bu şekilde.
3 aylık ücretsiz sürümde bazı şarkılar telif hakları nedeniyle çalışmıyordu (rengi soluk gözüküyordu). 3 ay sonunda onlarda çalışmaya başladı.Apple Music 3 ay ücretsiz denedim. Bazı içeriklerde sıkıntı çıkıyor ya müzik yok ya da olsa bile çalmamakla inat ediyor. Şu an durumu ne bilmiyorum bitti üyeliğim.
Evet apple kullanıyorum. Aslında devam ediyimmi bilemiyorum3 aylık ücretsiz sürümde bazı şarkılar telif hakları nedeniyle çalışmıyordu (rengi soluk gözüküyordu). 3 ay sonunda onlarda çalışmaya başladı.
IPhone kullanıyorsan apple music ile devam et bence.
Ben her ikisini de kullandım. Spotify de bulamadığım parçaları apple music de çok rahat buldum. apple music 3. parti bir yazılım değil ve ios ile tam bütünleşik çalışıyor. Yine de siz bilirsiniz. Ayrıca spotify de olduğu gibi enpara kullanıcıları %50 indirimli kullanabiliyor.Evet apple kullanıyorum. Aslında devam ediyimmi bilemiyorum
Var mı yardımcı olabilecek biri ?Spotify'ı aktik olarak kullanmaya başladım. Bir haftalık premium sürümüde aktif ettim. Ancak çalma listesine ekleme ve kaydetme diye iki ayrı olay var. Kendi müzik listem gibi nasıl düzenleyebilirim.
Sağ üstten liste oluşturup "Çalma listesine ekle" olarak müzikleri ekleyeceksin.Var mı yardımcı olabilecek biri ?
Tamamdır. Hakkı reyis ve Tolga reyis çalma listelerini kaydettim. İndiriyorum.Sağ üstten liste oluşturup "Çalma listesine ekle" olarak müzikleri ekleyeceksin.
![]()