Soru Spotify apk

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

skıllcrusheren

Öğrenci
Reaksiyon puanı
9
Merhaba Spotify apk indirmek istiyorum bunun riskli olduğunu da biliyorum en güvenilir site sizce hangisi android oyun club mı yoksa APK dayı mı yada başka bir tanesi bunlardan en iyisi hangisi ise söylerseniz sevinirim yada nasıl premium ücretsiz şekilde kullanabilirim

ahmetdurna

Öğrenci
Reaksiyon puanı
20
Merhaba Spotify apk indirmek istiyorum bunun riskli olduğunu da biliyorum en güvenilir site sizce hangisi android oyun club mı yoksa APK dayı mı yada başka bir tanesi bunlardan en iyisi hangisi ise söylerseniz sevinirim yada nasıl premium ücretsiz şekilde kullanabilirim
ücretsiz premium kullanamazsın.

WindStone

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,673
Korsana destek yok.

Fakehero

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
5,741
12. Telif haklarını zedeleyen dosyalara (crack, serial, warez) link verilmesi,sitede paylaşılması kesinlikle yasaktır. Forumda korsan yazılım,oyun vb. hakkındaki teknik sorunlar hakkında yardım istemek yasaktır. Torrent yardımı ile telif hakları bulunan dizi, film vb. yayınlar için yardım başlığı açmak yada paylaşımında bulunmak yasaktır. Online oyunlarda ban hakkında çözüm, rehber vb. konular açmak, bu tür sorunlar hakkında yöntem vb. gibi bilgiler vererek yardım etmek yasaktır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...