Sporun Saygınlığını Kaybettiği An!

yumluanarsist

Rektör
Reaksiyon puanı
280
Bu satırları nasıl bir his içinde yazıyorum, anlatamam.

Bir bayan olarak, 17 yaşında bir lise öğrencisi olarak umarım satırlarım bazılarının kafasına girer. :) (Ahan da burada bir satır imâ vardı.)

Ercan Saatçi isimli sanatçı, FB TV'de yapılan bir programda Galatasaray'a ağır bir laf etmiştir.

Aynı lafı Metin Özülkü de tekrarlamıştır.

Bu olay, Ercan Saatçi ve FB yönetiminin açıklamalarında görüldüğü üzere, 3 yıl öncesine ait.

FB TV'den ayrılıp GS TV'ye geçen bazı şahısların bu "hiç yayınlanmamış görüntüleri" FB - GS derbisi ardından yayınlaması üzerine GS taraftarı ayağa kalkmıştır.

Ama hala oturamadık...

Ben bir Galatasaraylıyım. Küçükken aile büyüklerinin zoruyla her ne kadar Fenerbahçeli olduysam da (0-6 yaş dönemi) aklım erince takımımı seçtim.

Fakat kendimi bildim bileli benim de yaptığım bir holiganlığın içinde büyüdüm.

Ablamla Fenerbahçe - Galatasaray derbisi sırasında dövüşürken kanepenin demirini kırdığımızı bilirim (ve sadece 10-13 yaşındaydık).

Bir abla ve kardeşini birbirine ciddi anlamda düşürecek kadar sertti bu sevgi kalplerimizde. Ben hala aynı sevgiyi taşıyorum.

Ama şu anda, içimdekileri tutamıyorum. Forumumuzdaki koyu Fenerbahçelilerden erjan'ın da farkında olmadan hatırlatması ile bu yazıyı yazmaya karar verdim çünkü içimdekileri daha fazla tutamayacağım ve sırf söylediklerim için Galatasaray camiasından afaroz edilebilirim. (!)

Şu an, Ercan Saatçi'nin ve Metin Özülkü'nün yaptığı bu terbiyesizlikten ne kadar iğreniyor isem, her maçta Galatasaray lokalinden gelen küfürlerden de o kadar iğreniyorum!

Ercan Saatçi'nin bir Fenerbahçeli olarak Hürriyet gazetesinin spor yazarlığına getirilmesini hazmedemeyen ve sırf bu yüzden sanki sadece Ercan Saatçi küfretmiş, sanki Metin Özülkü de "A**** k*****..." dememiş gibi davranan tüm Galatasaray taraflarlarından da iğreniyorum!

Sanki maçlarda sadece oturuyor ve ağzını bile açmıyormuş gibi davranan ama her maçta Fenerbahçe'ye ve oyuncularına ağzına geleni saymaktan geri kalmayan; bir de bu yaptığını yapmıyormuş gibi Ercan Saatçi'nin ve Fenerbahçelilerin küfürlerine kafayı takan, karşılık olarak küfür eden tüm Galatasaray taraftarlarından iğreniyorum!

Daha sayayım mı?

Ben de küfür ediyorum! Ama çıkıp da etmiyormuşum gibi davranmıyorum!

Ercan Saatçi ve Metin Özülkü, iki sanatçıdır. Ama onlar da insandır ve aralarında konuşabilirler.

İstifa etmeli mi peki Ercan Saatçi?

Edebilir; bu, O'nun vicdanına kalmış bir şey.

Ercan Saatçi'nin özür dilemesi yetmemiş ama bizim hiç küfür etmeyen taraftarımıza...

İstifa etmesini bekliyorlar! "Kuru kuru özür olmaz!" diyorlar!

O zaman ben de buradan tüm Galatasaraylılara sesleniyorum.

Madem Ercan Saatçi özür diledi, siz özür dilediniz mi?

Yıllardır ettiğiniz küfürler için, özür dilediniz mi?

Sırf Fenerbahçeli bir oyuncu doğurdu diye s****** analardan özür dilediniz mi?!

Ya siz Fenerbahçeliler? Siz özür dilediniz mi?

Ultra*****den özür dilediniz mi?!

Sizin de anneniz sayılan binlerce annenizden, onların haber olmadan onları becerdiğiniz için özür dilediniz mi?!

Ben özür diliyorum ama.

Bu yazıyı yazıp akşam akşam tadınızı kaçırdığım için...

Bugüne kadar ettiğim küfürler için...

Duygularıma hakim olamadığım, 17 yaşında bir bayan olarak böylesine ağır lafları sizlerden duymak zorunda kaldığım, pişkince gülüşmelerinize katlanmak zorunda olduğum için özür dilerim!

Whisper1907

Profesör
Reaksiyon puanı
24
Ağzına sağlık Jeaquares! Umarım bu konu artık noktalanır. Hala yeni başlıklar açılıyor :huh:

Handikap

Profesör
Reaksiyon puanı
90
Bizde sevgi saygı olsun forumda dostluk olsun diye uğraştık ta ne oldu?...

Zavallıların yorumlarını okumak hoşuma gidiyor,acıları var 2 ay çıkmaz sokak ağzıyla gelip burda yazanlarıda gördük burayı taraftar formuna çevirenlere rastlamadık mı?...

Ankaragücü maçı ile başladı herşey Antu.comdan parmak işareti yapan çocuk resmiyle zirve yaptı...

Ebedi dostluk bitti...Rekabet sevgi ve saygı çerçevesinde olur, oda bitti...

ben@12

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Konu bence cok abartildi kim acaba evinde oturken ozellikle de mac izlerken kufur etmiyor.Ercan saatci nin sarf ettigi cümleler dogru degil tavip etmiyorum ama her seyde oldugu gibi bu konuda abartildi üstelik aradan 3 sene gecmis...

Dehcik*

Doçent
Reaksiyon puanı
4

Düşünelim!

PlainLogic

Profesör
Reaksiyon puanı
12
Gerçekten bu fanatiklik beni üzüyor. Hele ki böyle olaylar olunca...

braveheart.fb

Profesör
Reaksiyon puanı
92
Bir bayan olarak bu kadar fanatik olmak...
Futbolu bir bayan için ben "sigaraya" benzetirim. Hani sigara içmek kötü ve iğrençtir ya. Siz bu durumu bir erkeğe "hiç" yakıştırmasınız, ama bayanın ağzına "hiç yakışmaz" sözü biraz daha büyür ve kocaman olur ya...
Futbolda fanatik olmak erkek için iğrenç bir durum, bayan içinse bu iğrenç sözü biraz daha büyür ve kocaman olur...

yumluanarsist

Rektör
Reaksiyon puanı
280
Bir bayan olarak bu kadar fanatik olmak...
Futbolu bir bayan için ben "sigaraya" benzetirim. Hani sigara içmek kötü ve iğrençtir ya. Siz bu durumu bir erkeğe "hiç" yakıştırmasınız, ama bayanın ağzına "hiç yakışmaz" sözü biraz daha büyür ve kocaman olur ya...
Futbolda fanatik olmak erkek için iğrenç bir durum, bayan içinse bu iğrenç sözü biraz daha büyür ve kocaman olur...

Sözlerim size de dokundu herhalde?

Yazının asıl amacını kaçırıp bayağı saçma bir yönde cevap yazmışsınız da. :)

Mai Nai

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
157
Fanatik olmak kötü bir şey değildir.Aşırıya kaçmadıkça, diğer takımlara karşı olan saygıyı yitirmedikçe, insanlığını unutmadıkça...

Dehcik*

Doçent
Reaksiyon puanı
4
Konu bence cok abartildi kim acaba evinde oturken ozellikle de mac izlerken kufur etmiyor.Ercan saatci nin sarf ettigi cümleler dogru degil tavip etmiyorum ama her seyde oldugu gibi bu konuda abartildi üstelik aradan 3 sene gecmis...

3 sene geçmiş farkeder mi?

Abartıldı demişsin Galatasaray bu ülkenin adını kaç kere bütün dünya'ya duyurdu, galatasaray'a küfür edildiğinde elbetteki olay olucak abartılıcak.

Bu konu sadece ercanla yada galatasarayla ilgili değil.Sorun birilerinin televizyona çıkıp milyonların karşısında sarısından ve kırmızısından başka birşeyi bilmiyen,milyonları peşinden sürükleyen bir takıma birisinin dil uzatması.

SmiLey

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
55
Braveheart.fb fanatiklğini bari bu konuda dışarıda bıraksaydın.Bir Fenerbahçe'li olarak bu yazının -objektif olursak- %100 doğru kabul etmek gerekir... Ve lütfen bu yakıştırmalarını kendi içinde sakla buraya dökme...Bayanlar da futbolla ilgilenir.

jungeman

Profesör
Reaksiyon puanı
67
Al sana zurnanın zırt dediği nokta. Futbolun erkek oyunu olmadığı gerçeği apaçık ortada.

Maç izleyipte küfür etmedim demek ayıptır. En başta kendini kandırmaktır. Ama madem yapıyosun çevrene rahatsızlık vermeden yap be kardeşim küfrünü.

braveheart.fb

Profesör
Reaksiyon puanı
92
Sözlerim size de dokundu herhalde?

Yazının asıl amacını kaçırıp bayağı saçma bir yönde cevap yazmışsınız da. :)

Sevgili kardeşim, sözlerin bana "dokunmaktan" ziyade "üzdü" dersek daha doğru olurdu. Bizler tribündeki "terörü" bayanların sevgisi ve saygısıyla yok etme fikrinde hem fikirken, bir bayanın bu kadar "radikal" olduğu görmek umutlarımızı boşa çıkarmış durumda.

Son dönemde baynaların futbola bu denli ilgi göstermesi bir erkek açısından güzel. Her erkek sevgilisiyle oturup güzel bir maç izlemek, bir birine takılmak, ya da beraber coşmak ister. Bayanların futbola dâhil olmasını isteyen biri olarak biz radikal erkekleri dizginleyen, küfür yerine adabı, sevgi ve saygıyı aşılamasını beklerken, sizinde bize benzediğinizi görmek üzücü. Gönül isterdi ki bir bayandan radikalizm kokan böyle bir yazı yerine, futbolun bir eğlence ve sosyal bir aktivite olduğunu duymak...

ahky

Profesör
Reaksiyon puanı
65
Tüm Galatasaraylılara neden seslenildi özür diledinizmi diye onu anlamadım?Herkesin küfür ettiği,yada ercan'ın istifasını istediği kanısına nerden varılmış?

NETWORK

Profesör
Reaksiyon puanı
115
Bu fb & gs lıler hep boyle zaten sasmadım devamlı bırbırlerıne hakaret etmekten hoslanıyorlar sanırım

yumluanarsist

Rektör
Reaksiyon puanı
280
Sevgili kardeşim, sözlerin bana "dokunmaktan" ziyade "üzdü" dersek daha doğru olurdu. Bizler tribündeki "terörü" bayanların sevgisi ve saygısıyla yok etme fikrinde hem fikirken, bir bayanın bu kadar "radikal" olduğu görmek umutlarımızı boşa çıkarmış durumda.

Son dönemde baynaların futbola bu denli ilgi göstermesi bir erkek açısından güzel. Her erkek sevgilisiyle oturup güzel bir maç izlemek, bir birine takılmak, ya da beraber coşmak ister. Bayanların futbola dâhil olmasını isteyen biri olarak biz radikal erkekleri dizginleyen, küfür yerine adabı, sevgi ve saygıyı aşılamasını beklerken, sizinde bize benzediğinizi görmek üzücü. Gönül isterdi ki bir bayandan radikalizm kokan böyle bir yazı yerine, futbolun bir eğlence ve sosyal bir aktivite olduğunu duymak...

Yazımda küfüre teşvik ettiğimi fark etmemiştim yahu.

Çok affedersin. :)

ben@12

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Ettiyse etti küfür türk insanin artik gen haritasina yapismis birbiriyle ozdesmisler.Her gün evlerde edilen ve yahut sokakta devlet dairelerinde her yerde küfür yerlesmis.Ercan saatci etse ne oldur

yumluanarsist

Rektör
Reaksiyon puanı
280
Tüm Galatasaraylılara neden seslenildi özür diledinizmi diye onu anlamadım?Herkesin küfür ettiği,yada ercan'ın istifasını istediği kanısına nerden varılmış?

Herkes mi demişim? İyi oku satırlarımı.

suyat

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Helal olsun çok güzel yazmışsın Jeaquares.
maç izlerken birazcık bile merakı olan insan içindende olsa küfür eder Ercan Saatci o görüntünün silineceğini sordu silinmeyecek denseydi zaten orda özür dilerdi. bazı gs li arkadaşlar kendilerine sorsunlar Hıncal uluç yapsaydı aynısını onunda biryerlerden istifasını isterlermiydi acaba
burda olay nedir gs linin biri çıkarttı bu görüntüleri ve kendi kendilerine küfür ettirdi anlıyacağınız ''kendin ettin kendin buldun'' :)

iskoco

Profesör
Reaksiyon puanı
12
şimdi şöyle bir gerçek var halısahalarda bi afiş yazıyor küfür edenin macı iptal edilecektir diye bazılarında tabii bütün maclar genelde küfür ağız dalaşıyla bitiyor ve bu adamları gözetleyen biri bile yok taraftarı bütün kameralar gözlemciler görüyor sanatçıların yaptığı yanlışıda ama vay efendim nasıl küfür edersin kesin cezasını bunların diyen disiplin anlayışı yok artık benim eski fanatik fener sevdam pek kalmadı kendi kendime düşündüm fener bana ne kazandırıyor diye zevkten başka hicbisey... sadece özetleri seyrediyorum yorumlara dahi pek az kısacası bu holigan terörü bitmez bitmemesi için uğraşanlar var taraftarın desteği var daha çok canlar yanacak birlik beraberliği unuttuk abi abla sevgisi kalmadı l** lunlu konuşmalr seni sayan yok türkiyede herşey bi yere kadar ilerliyor ilerlemesini istemeyenler çok jeaquarese katılıyorum bu yazdıklarım bile gale alınmıyacaktır

NikeSteeL

Dekan
Reaksiyon puanı
131
Vay bee Soluksuz Okudum Valla Doğru Diyorsun Kendimide Buna Katarak Futbolu Bu Seviyelere Getirirken Hepimiz Utanmalıyız Bende Maçta Çok Küfür Ettim Kadıköyde Maça Gider Koro Halinde Küfür Ederdik

Gerçi Yaptığımı Örtmez Ama "Ana ,Bacı" Filan Katmazdık Biz En Azından Bizim Grup
Tabi Eden Büyük Bir Kesim Vardı Yok Değil

Her ne Sıfatla Olursa Olsun Bir Kuruma Takıma Bir Oyuncuya Heleki O Formayı Giyiyor ve Savaşmak Zorundaysa !! Herkes için En Mukaddes Olan Varlık Annesine Küfür Etmek Bizim Millete Yakışmıyor!! Küfürün Her Türlüsü Daha Doğrusu

Saygılar benden Olsun

muko

Profesör
Reaksiyon puanı
12
Jeaquares
Bu anlamlı yazıyı yazdığın için sana teşekkür ediyorum.
üstüne eklenecek bir nokta bulamadım. :)

onursevim

Profesör
Reaksiyon puanı
62
Daha öncede söyledim küfür etmedim diyen yalan söyler. Bende çok ederim maçlarda bazen ağza alınmıyacak küfürler ediyorum. Ama benim bi topluma bi millete yada bi pontasiyele karşı sorumluluğum yok. Zaten maçları yalnız izlerim genelde beraber izlediğim arkadaşlarım KIZ olsun ERKEK olsun onlarda benim kadar fanatik olduğu için ettiğim küfürlere genelde eşlik ediyorlar.Neyse bu adamlar sanatçı kendi aralarında ne yaptıkları ne konuştukları tabikide beni ilgilendirmez. Bu sözler evde barda arkadaş ortamında sarf edilse ben kişisel konuşayım hiç bişekilde tepki göstermezdim. Ama sen toplumun bi sanatçısısın yeni FB liside Gs liside Batmanpetrolsporlusuda dinliyor. Sen çıkıpta yaptığın bi programda böyle laflar ediyorsan tepkinin en alasını haketmişsin demektir. Gidipde siz stadda ediyordunuz yada onlar stadda bunları yaptı demek sidik yarıştırmamın hiç bi anlamı yok...
Ben gidipde bi stada bi maç izleyipde küfür ettiğimi hatırlamıyorum dediğim gibi yalnızsam çok kaptırırsam ederim.Geçen haftaki derbiyi baya kalabalık bi grupla izledik ağzımdan tek kelime küfür çıkmadı ! Çıkmadığı için bu adama dediklerinden dolayı tepki vereceğim tabikide. ÖZÜR KABAHATİNDEN BÜYÜK BİRDE ! ...

İstafa etmesini isterim istiyorum da çünkü adam Fanatik objektif değil . Zaten objektif olmasını beklemek AHMAKLIK olur bu devirde ama en azından göstermelikde olsa olması lazım olmıyacak şeylerle insanları kışkırtmaması lazım. Mesala bizim tribun şovumuza oradaki renklere olmadık birşey şöylemiş GS taraftarına pkk imasında bulunan birinin İSTAFASINI İSTEMİYECEM de kimin isteyecem !

Genel olarak yazdıklarına katılıyorum ama iki takım adına da bi adım gelmedikten sürece bu iş uzaarrr gider . BU tip olaylar sürekli olur.

OBjektif olun azcık ve iki kulubun açıklamalarına bakın ozaman son dediklerimi anlarsınız.
Fenerbahçeden hiç bişekilde ben bi adım göremedim. Daha yaptıklarını birgün olsun kabul ettiklerini görmedim !

Küfüre tümden karşı olan biri olarak tarafsız olarak diyorum keşke bu tip şeyler olmasa ama herşey karşılıklı olması lazım tek tarafla olmuyor. Olsa bile karşıdan tepki alamassan yapan tarafta salar kendini...

Briareos

Öğrenci
Reaksiyon puanı
5
Yazık bu ülkeye yazık bizi bu hale getirenlere... Bu olay normal bir olay değildir bozulan insanlarımızın çoğalmasına bir örnek dahadır sadece. Nası g**** GS a hahahaaaa...Eşşek kadar adam olmuş bir de sanatçı olmuş ilkokul seviyesinde bir espri anlayışı ve zeka, bir de gazetede köşe yazarı hem de spor dediğine bak.

1)Her çeşit spor faaliyetini Türk gençliğinin milli terbiyesinin ana unsurlarından saymak lâzımdır.

2)Spor yalnız beden kabiliyetinin bir üstünlüğü sayılmaz. İdrak ve ahlâk da bu işe yardım eder. Zekâ ve kavrayışı kısa olan kuvvetliler , zekâ kavrayışı yerinde olan daha az kuvvetlilerle başa çıkamazlar. Ben Sporcunun zeki çevik aynı zamanda ahlâklısını severim.
M.K.Atatürk

Handikap

Profesör
Reaksiyon puanı
90
Ercan Saatçi'nin bir Fenerbahçeli olarak Hürriyet gazetesinin spor yazarlığına getirilmesini hazmedemeyen ve sırf bu yüzden sanki sadece Ercan Saatçi küfretmiş, sanki Metin Özülkü de "a**** k*****..." dememiş gibi davranan tüm Galatasaray taraflarlarından da iğreniyorum!

İstifa etmesini bekliyorlar! "Kuru kuru özür olmaz!" diyorlar!

O zaman ben de buradan tüm Galatasaraylılara sesleniyorum.

Madem Ercan Saatçi özür diledi, siz özür dilediniz mi?

Benim anlamadığım noktalarda bunlar...

Galatasaray'ın resmi internet sitesinde yayınlanan açıklama şöyle;

Pazar akşamı Ali Sami Yen Stadı'nda sadece Galatasaraylılar değil tüm Türkiye'nin takdir ettiği üzere sahaya yüreğini koyan Aslanlarımız bileğinin hakkıyla ezeli rakibimiz Fenerbahçe'yi mağlup etmiş ve ligin kalan iki haftasına lider olarak girmiştir.

Ancak üzülerek şahit olmaktayız ki; asıl amacı sahadaki 90 dakikayı analiz etmek, futbolu yorumlamak olan spor yazarlığı mesleğini asli mesleği müzisyenlik yanında hobi olarak sürdüren Ercan Saatçi, büyük bir gaflet ve delalet içinde Galatasaray tribünlerinin karşılaşma öncesinde hazırladığı ve ezeli rakibimize hiçbir şekilde hakaret içermeyen tribün şovuna iftiraya varan bir yorum getirmiştir.
Yenildiği zaman rakibi PKK'lı olmakla suçlayan yendiği zaman bir taraflara sokan adamdan ne özrü dileyeceğiz anlamıyorum...

Fenerbahçe sampiyonluk kutlamalarinda, durup duruken avrupa fatihiymis Galatasaray tezahuratini baslatmisligi vardir mikrofonla...
Ercan Saatçi'nin kalitesini ortaya koyan şey küfür etmesi değil küfre gülmesi.

"Şimdi sözü spora getirmek istiyorum" diyor malum şahıs...
Bu çekimde söylenen bir söz ,arkadaş arası sohbet diye yutturmayın...
Montajda kesileceğini ve silineceğini düşünerek açık kameraların önünde küfür edip, ondan sonra da telekulaktır bilmem ne...

Bak şu seviyeye...

En güzel cevabı Galatasaray Kulubü vermiş ve verecektir...

Ultra******den özür dilediniz mi?!
Onların açtığı pankartı bize yamayarak hadi bunlar Ultra***** özür dileyin demekten ne farkı var...:thumbdown:

Daha fazla yazmayayım...
Sinirlerim zıplıyor...

yumluanarsist

Rektör
Reaksiyon puanı
280
Burayı okudum yanlışmı okumuşum?

"Siz" derken kimlere hitap ettiğimi gayet açık yazdım.

kızım artis misin
gereksiz işleri bırakın
:D :)

Artistim evet. :)

Benim anlamadığım noktalarda bunlar...

Yenildiği zaman rakibi PKK'lı olmakla suçlayan yendiği zaman bir taraflara sokan adamdan ne özrü dileyeceğiz anlamıyorum...

Ercan Saatçi'nin kalitesini ortaya koyan şey küfür etmesi değil küfre gülmesi.

"Şimdi sözü spora getirmek istiyorum" diyor malum şahıs...
Bu çekimde söylenen bir söz ,arkadaş arası sohbet diye yutturmayın...
Montajda kesileceğini ve silineceğini düşünerek açık kameraların önünde küfür edip, ondan sonra da telekulaktır bilmem ne...

Bak şu seviyeye...

En güzel cevabı Galatasaray Kulubü vermiş ve verecektir...

Onların açtığı pankartı bize yamayarak hadi bunlar Ultra***** özür dileyin demekten ne farkı var...:thumbdown:

Daha fazla yazmayayım...
Sinirlerim zıplıyor...

Ben sana Ercan Saatçi'den mi özür dile dedim? Ben "sana" mı özür dile dedim? Veya tüm Galatasaray camiasına?

Kime özür dileyin dediğimi gayet açık belirttim yazıda.

Yazık ya. Fenerbahçelilerden bile destek gördüm, kendi taraftarımdan göremedim.

Yazımda da belirttim, Ercan Saatçi çok büyük bir hata yaptı ve vicdanı elveriyorsa istifa etmelidir.

Ama Ercan Saatçi'nin yaptığı şeyi böylesine büyütüp, sanki kendileri hiç küfretmemişler gibi ortaya atılan tüm insanlardan nefret ediyorum.

Bu yazıda da "siz" diye onlara hitap ettim.

Ama rakip takım bile beni anlarken, bir Galatasaraylı olarak siz anlamamışsınız.

Yazıklar olsun, işte bu an sporun iki taraf için de gerçekten saygınlığını kaybettiği an!

gvn

Profesör
Reaksiyon puanı
19
yavf o görüntüleri basına verenleri bulmak lazım böle bişeyi vermek cok büyük cesaret ister bu görüntüleri nete veren işinden olmuştur kesin :D

nese enn isi cok iddialı konuşmamak sonucta biğz fenerbahcelileride bu duruma getiren galatasaraylılar durmadan laf atmalar vs. yenilince aslanların kedi olması cok hoşuma gidiyor :D

gs liler bizlerin üzerine geliyor yenemessiz falan agır tahrik var bu işte

Handikap

Profesör
Reaksiyon puanı
90
Ama rakip takım bile beni anlarken, bir Galatasaraylı olarak siz anlamamışsınız.

Yazıklar olsun, işte bu an sporun iki taraf için de gerçekten saygınlığını kaybettiği an!

Sinek ufaktır ama mide bulandırır güzel kardeşim...

Ne yapmak lazım barındırmamak yaşam kaynaklarını kurutmak gereklidir...

Daha gençsiniz gerçek dostlarınızın saygı duyduğunuz Fenerbahçeli abilerinizinden kazık yediğiniz zaman onlara sunduğunuz saygının harcadığınız emeğin boşa gittiğini ilerde anlayacaksınız...
Bu tecrübelerim bende kalsın...

Ben diyorum güzel bir dostluğumuz vardı bu forumda Ankaragücü ile holiganizm geldi Fenerbahçe maçı ile güzel dilekler ve temenniler ile zirve yaptı...Ve bugüne geldik çok sevdiğiniz erjan kardeşinizinde forumda ilk açtığı konular ve mesajları ile bunu körüklediğini sonradan özür dileyerek üzgün olduğunu da gördük...Dinamit konuldu patladı ve özür dilendi...Ama kocaman bir boşluk çukur oluştu o kapanmadı...

Güzel günler dilerim...