- Reaksiyon puanı
- 129
taaa kendisi :SRuNaL dedi ki:üsteki şarapova değil mi![]()
emubaltaci dedi ki:taaa kendisi :SRuNaL dedi ki:üsteki şarapova değil mi![]()
RuNaL dedi ki:üsteki şarapova değil mi![]()
Anna Kournikova o bire cahiller.emubaltaci dedi ki:taaa kendisi :SRuNaL dedi ki:üsteki şarapova değil mi![]()
devamlı gider geliriz bizkrasiva dedi ki:Kournikovayı tanımıyor musun![]()
![]()
![]()
![]()
Puahahemubaltaci dedi ki:devamlı gider geliriz bizkrasiva dedi ki:Kournikovayı tanımıyor musun![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
dur sen dur resimlerini ekliyimdepatrick dedi ki:yok yaw :L
ne demekoscar07 dedi ki:eheh süper saol
emubaltaci dedi ki:dur sen dur resimlerini ekliyimdepatrick dedi ki:yok yaw :L![]()
bulamadım yawpatrick dedi ki:emubaltaci dedi ki:dur sen dur resimlerini ekliyimdepatrick dedi ki:yok yaw :L![]()
sabırsızlıkla.. bakalım neymiş bu hatun![]()
beni yanlıs tanıdın ben cok seciyimdir hatun konusundalucifer dedi ki:Emu sana da her hatun uyuyor yawHatun olsun taştan olsun misali... B) ;D
yok benim kankam orda çok güzel çalışmalar yapıyo. ama sen çok istekliysen çıtlatalım Troy'a yanilucifer dedi ki:Aslında SDN magazine mod yapmak lazım seniPatrick le uyumlu çalışırsınız.Bir süre sonra da beni yanına aldırırsın :# ;D
saol mod. luk yapmayı düşünmüyorumlucifer dedi ki:Herşey senin için emu;ben şaka yapıyorum :# :#:}
![]()
yaa üste bi hatun var spor görünmüyo orada yauvvjZCaglar dedi ki:En güzel spor en üstteki resimdekidir zaten :}
emubaltaci dedi ki:bulamadım yawpatrick dedi ki:emubaltaci dedi ki:dur sen dur resimlerini ekliyimdepatrick dedi ki:yok yaw :L![]()
sabırsızlıkla.. bakalım neymiş bu hatun![]()
hep atlar hoplarken var
![]()