Spor Bölümünde GS li Modlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ZorhaK

Rektör
Reaksiyon puanı
259
Fenerbahçenin Türkiye kupasını alamaması ile dalga geçen ya da bu durumla ilgili espri yapan yüzlerce mesaj mevcuttur forumda.

Ya da Beşiktaşın 17 de 17 yapacağız iddiasıyla dalga geçen espri yapan da çok üye vardır.

Ama GS nin desibel rekoru kıracağını belirten haberde gıkını çıkarırsan mod önce sana cevap verir sonra son sözü söyleyip konuyu kilitler.

Bahsi geçen konuda ''gs rekoru nasıl kıracak 3-2-1 deyip huaaa diye bağıracaklar mı? '' diye mesaj yazdım artık benden sonra kim ne yazmışsa bi baktım benim mesajım silinmiş..

Sonra da elbruz ''üstü kapalı stadta rekor kıracaksınız alın rekor sizin olsun'' gibi bir yorum yazmış ,,

üstünden bir iki salvo ve konu kilit.son söz hakkı kimin? GS li modlarımızın.

Lütfen spor bölümündeki çizgiyi iyi belirleyin.öyle takımına göre müsade etmeyin tartışmaya..

http://forum.shiftdelete.net/spor/197213-desibel-rekoru-geliyor-6.html

mendocino

Rektör
Reaksiyon puanı
81
hocam sizin yorumunuz huaa degil iiuuaaaa'ydi yani trübünden at esek sesine benzer ses cikar demek tartisma cikarmaktır, diger yoruma gelince 50bin kisilik stadla rekor kirin kendinizi avutun gibi cocukca tartisma cikartmaktan baska ise yaramayacak bi yorum var ama o mesaj silinmedi, siz isinize bakın lafina karsilik gelip tartisma uzayınca kilitlendi benim gördügüm. ayrica bu forumda yorum silindiyse bir Galatasaray'lı olarak en cok benim yorumum silinmis en cok banı ben yemisimdir.

yani artık hakemler bizi ezdi fedarasyon bizi ezdi modlar bizi ezdi laflari yetmedimi sizce...

ZorhaK

Rektör
Reaksiyon puanı
259
http://forum.shiftdelete.net/spor/197449-bu-tweetler-besiktaslilari-cildirtacak-2.html

önce şu konuya bak da ondan sonra bi daha gel..

ayrıca benim o ''iuhaa ya da huaa '' yorumuma nasıl bir anlam yüklemişsin şaştım kaldım..

ve sen sırf eşek sesine benzettin diye silinmiş bu daha da vahim..

haaaaa diye bağırdılar yazacak değildim ya karikatür takip ediyorsaz azcık sesleri daha ayrıntılı vermek için iuhaa yazmışım demekki bak bu konuda yazdığım daha farklı çünki öyle at ya da eşek sesine benzeteceğini nerden bilebilirdim ki..zorla bağıran taraftarları nasıl tasvir edebilirdim li?? zorlanarak bağıran iuuhaaa der tabiki.Açıköası ben yazarken öyle at ya da eşek iması aklımın ucundan bile geçmedi.

hadi sen öyle anladın diyelim mod arkadaş niuye benim yorumumu siliyor ki? her şey senin nasıl anladığına mı bakıyor?

ilk başta verdiğim linkte beşiktaş ile ilgili harika espriler var.gülerek okudum.diyelim ki adam çocukça bi espri yapmış gülesin gelmedi bu kilitlenme sebebi mi?

CiiixXx

Profesör
Reaksiyon puanı
27
Böyle bir konu açılacağını tahmin ediyordum açıkçası ... Sorun sadece GS'li modlar değil bence, yorum ve mesaj yazanlar da bu konuda sorumlular.

Malesef forumda, özellikle futbol konusunda ciddi bir saygısızlık, laf sokma yarışı, yanlış yazılan yazıları, imla hatalarını Şşraak diye surata vurma hevesi, hoşgörüsüzlük almış başını gidiyor...

Konu başlığına bakıyorum, ilgimi çekiyor , giriyorum konuya onlarca silinmiş mesaj, bazılarına silinmeden yetişiyorum, ancak konu ile hiç alakası olmayan tartışmalar, kavgalar...

Sizin silinen mesajınızı da gördüm, gayet normal geldi bana, silinmesine anlam veremedim açıkçası. konunum kilitlenme şeklide pek hoş olmamış. (Gerçi açıldı tekrar)

mendocino

Rektör
Reaksiyon puanı
81
ben mesaj silinmesine konu kilitlenmesine bisey demiyorum benim demek istedigim gsli mod olunca baska, diger bi takımlı mod olunca baska olayina katılmıyorum. kurallarin takıma, taraftara göre uygulandıgına katılmıyorum dedigim bu. iihuaa'yi ben dedigim sese benzettim o mesaji silen modu tanımam etmem neden sildiginide bilmiyorm demekki ondada ayni cagrisimi yapmis demekki sorun bizde degil birazda sizin mesajinizda.

ZorhaK

Rektör
Reaksiyon puanı
259
işte sen fikrini söyle ,ben fikrimi söyleyeyim, başkası gelsin fikrini söylesin ...

bence futbolla alakalı farklı takım taraftarları da mod yapılmalı zamn içinde.Hemen tam da burada belirteyim benim mod olma isteğim ve dileğim yok.Yanlış anlaşılmasın.Zaten buna imkan da yok.

Ama futbol gibi bir konuda her takım taraftarını temsilen birileri mod olursa, modlar da biraz bocalayıp orta yolu bulurlar.Empati nedir öğrenebilirler ve şakanın sınırları esprinin sınırları zamanla kendiliğinden oluşur.En azından kendi aralarında.ama diyorum ya futbol ilgisi ve bilgisi olanlardan olmalı.

SDN de spor bölümü modları hep gs li oldu bu zaman kadar

mendocino

Rektör
Reaksiyon puanı
81
hic dikkat etmedim modlarin takımlarina bence cokta önemli degil ama her takımdan mod fikri olabilir mantıklı.

ZorhaK

Rektör
Reaksiyon puanı
259
Dikat etmemen normal onlarla aynı takımı tutunca pek fark edememiş olabilirsin ..:)) genelde aynı düşüncelerde olmuşsunuz demekki.

Genelde dikkatli davranmaya çalışsalar da bazı durumlarda tuttukları takıma farkında olarak ya da olmayarak büyük torpil yapıyorlar.

mendocino

Rektör
Reaksiyon puanı
81
bahsi gecen konuda benimde mesajim silindi yani ne derseniz deyin ben torpile katılmıyorum dedigim gibi en cok mesaji silinen ban yiyen yine benim eminim.

Elbruz46

Rektör
Reaksiyon puanı
1,338
Fener Türkiye Kupası için Herkes Dalgasını Geçmedi mi?

Beşiktaş'ın son zamanlardaki performansı ile Dalga geçilmiyor mu?

Zorhak'ın en son verdiği link Baştan Aşağı Beşiktaş ile Dalga Geçiyor!!!

Bence Sorun Yok... Dalga Geçilmesi de Futbola Zevk Katıyor...

Ama Benim Galatasaray'ın 50000 kişi ile üstü Kapalı Stadta rekor kırabiliyor sözüm DALGA OLDUĞU GEREKÇESİYLE

SİZ KENDİ İŞİNİZE BAKIN ifadesine maruz kalıyorsa burada bir sorun vardır.

DALGA Geçtim evet...

Forumda Her Takımla DALGA Geçildiği Gibi...

Bana SİZ KENDİ İŞİNİZE BAKIN diyen sıradan bir üye olsa sorun olmaz...

Ama Moderatör bana bunu GALATASARAYLA DALGA GEÇİLDİĞİ İÇİN Diyorsa burada ÇİFTE STANDART Vardır...

Kimse Kusura Bakmasın...

ALİA Efendi Beşiktaş ve Fenerbahçe ile dalga geçilen her mesajın altına da bundan sonra SİZ KENDİ İŞİNİZE BAKIN Yazacak mı ben bunu merak ediyorum?

-------------
aykutyenihan efendi ÇOCUKÇA ifadesini de size iade ediyorum...

mendocino

Rektör
Reaksiyon puanı
81
cocukca ama üstad öle diilmi. neyse ya yine nerelere gidecek konu tarafi olmadigim konudan cıkayim. iyi forumlar.

y_ates

Dekan
Reaksiyon puanı
65
ZorhaK serzenişlerinde haklı bence, ama Elbruz46 konusunda modlar haklı. Sürekli birilerine laf sokma yarışı içinde.

pesimist

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
2,162
Böyle basit konuları buraya açarak değil süperlere ya da bana yollayacağını bilmen gerekiyor Zorhak. Son zamanlarda yönetimle ilgili her zamanki olumsuz eleştirilerine devam ettiğini görüyorum. Foruma dönerken senle bir anlaşma yapıldı tüm yönetim olarak.. Anlaşmaya uymadın...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...