Sponsor olabilceğim site arıyorum..

bluetonic

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar sponsor olabilceğim php site arıyorum trafik ve alan önemli değil
sadece mp3,warez ve siyasi içerikli site olmasın.

ilgilenen arkadaşlar benle iletişim kurabilir.

msn: bluetonic_jaguar@hotmail.com

knightx

Profesör
Reaksiyon puanı
15
benim bir projem var ama adaha tasarım bile yapılmadı...

Karargaht

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
112
Herkes sponsor arar, sende tersi. İlginç.

panther76

Superlative Сasual Dating - Verified Ladies
Reaksiyon puanı
21
günlük 50k ve 60k arasında ziyaret edilen sitem var.Reklam içeriği hakkında bilgi alabilirim

Turab Garip

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
181
Sponsor olmayı düşündüğün şekil ve genel şartlar nedir bunları bildirirsen herkes bir fikir edinebilir.

NikeSteeL

Dekan
Reaksiyon puanı
131
Çok Basit Bir Söylem Olmuş

Biraz Daha İlgilendiğin Site Türünü Açarsan Memnun Oluruz

Ayrıca Samimi İsen Tebrik Ederim!

bluetonic

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Sponsor olmayı düşündüğüm şekil ve genel şartlar hakkında msn yada skype ile görüşmeyi tercih ederim eğer karşı taraf isterse ki bu benim içinde daha iyi olur yüz yüzede görüşmek isterim.Çok basit bir söylemi tercih etdim çünkü mp3,warez ve siyasi site hariç her türe olumlu bakmak isterim.
Samimi olayına gelince neden burda boş boş durup yazı yazayım o zmn onun yerine oyun oynarım :)

Teşekkürler..

adabay

Asistan
Reaksiyon puanı
19
bana hiç inandırıcı gelmedi.. kusura bakmayın ama forum sitesinde aranılacak bir şey değil.

Turab Garip

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
181
Şimdi "ne diye buraya yazmakla vakit kaybedeyim onun yerine oyun oynarım" demişsin ama NikeSteel'in de dediği gibi sponsor olma şeklini belirtmezsen şartları uymayan belki bir sürü kişiye vakit kaybettirmiş olacaksın. Peki onlar ne diye vakit kaybetsin, onun yerine sitelerini geliştirmeye harcarlar o vakti.

En azından şunu belirtebilirsin, siteye reklam vererek mi sponsor olacaksın, sitenin kazancından bir kısmını mı isteyeceksin, sadece adının künyede sponsor olarak geçmesini m isteyeceksin yoksa sitenin tamamına ortak mı olmak isteyeceksin vs. Ayrıca azami olarak belirtmen gereken bir diğer husus da sadece sunucu giderlerine mi sponsor olacaksın yoksa diğer giderler de söz konusu olacak mı.

bluetonic

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Elmacik arkadaşım sorunu anladım ve haklısın sanırım kusurum bu site olaylarına yabancı olmamdı bende başka insanlara sorarak bilgi aldım sorunun yanıtı ise site geliri yada siteye ortaklık istemiyorum sunucu giderlerinede karıştırmıcam sadece 2 adet banner reklamımı yapmasını isticem.
+ adabay kulllanıcısı bana bu konu hakkında yol gösterirse sevinirim ne yapmam gerek bunun için site varmı bir yerlere başvurulurmu yada bir yerlere yönlendirirse sevinirim...