Split Second rar şifresi yardım?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ExCeLLeNT

Dekan
Reaksiyon puanı
17
Arkadaşlar yardım edin 7.74 gb büyüklüğünde split second velocity az önce indi tam kuracam get free password diye bir link var şifreli winrar dosyası linke giriyorum ama hata veriyor sanırım yarım saattir aynı şey yazıyor Allah rızası için şu şifreyi bilen varsa falan söylesin ya da linki tamamen açabilen varsa yazsın şifreyi lütfen torrenti thepiratebaydan indirdim.

Not:Reloaded Sürüm.

kam turalı

Doçent
Reaksiyon puanı
14
Bu şekilde illegal şeyler için yardım vs. istemek yasak sanırım. Ama sana tavsiyem indirdiğin dosyanın adını google da arattır mutlaka aynı dosyalar başkaları tarafından da paylaşılmıştır. Büyük ihtimalle şifresini bulacaksın.

ExCeLLeNT

Dekan
Reaksiyon puanı
17
Arattırdım sorun işte o yok googlede kaç siteye baktım link var şifre yok hep kendi sitelerini yazmışlar zamundadan indirseydim keşke ya.

Reaksiyon puanı
189
indirdiğin sitenin adresini yazmayı dene. ya da linkleri nereden bulduysan o sayfayı bir gözden geçir. bir diğer yöntem de partların isimlerinden birini google'da arat elbet bir yerdelen çıkar şifresi.

ExCeLLeNT

Dekan
Reaksiyon puanı
17
Salaklığa bak link vermeyi unutmuşum:D

http://allowsurfing.info/pw.php?pwid=sb48271 burda yazıyormuş sözde şifre ama girmiyor siteye.

Daha doğrusu google çeviride sayfadaki yazıda şöyle yazıyor(google çeviri)

Bir anket (2 dakika max tamamlayın.), şifre almak için
Üzgünüz, hiçbir anketler var senin
Şu anda ülke. Lütfen daha sonra tekrar deneyin.

Reaksiyon puanı
189
sen benim dediğim gibi partların birinin adını yaz google'a sağda solda bir yerlerde çıkar elbet...

ExCeLLeNT

Dekan
Reaksiyon puanı
17
Çıkmıyor ya şifre kırma programlarıda işe yaramıyor içinde bir tane daha rar dosyası var o dosya şifreli dvd1.iso diye bir dosya var o dosya şifreli çıkartamıyorum çıkartsam kıracam şifresini ama çıkartmak için şifre istiyor reloaded sürüm ama 7.74 gb yani 6.83 gb falan değil benimki bir yerden bulamaz mısınız ya?Arıyorum arıyorum bulamıyorum googlede hep 6 küsür gblik sürüm var hep internette 7.74lük yok sizce ne yapmalıyım 6 küsür gbliğimi indireyim boşa mı indirdim bunu ben şimdi ya bu kadar.

S_T_A_L_K_E_R

Profesör
Reaksiyon puanı
40
İndirdiğin linklerden birini google amcada arat.Çıkan sitelerde belki vardır.Rar dosyalarının ismini değil direk linki arat...

serkanbb06

Profesör
Emektar
Reaksiyon puanı
31
bosver en iyisi grid :D ben sevmedim sildim o oyunu

Karargaht

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
112
Az geç gördüm konuyu insan ben görene kadar bari sorunu çözer, sizi çakallar sizi. :)

İllegal içerik paylaşmak ve istemek, yasak, neymiş yasakmış.Bu durumda bu konuya ne olmuş, kilit vurulmuş.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...