Split Second PS3 İnceleme

Salt Okunur

Profesör
Reaksiyon puanı
42
Yarışmanın kuralları değişti! Artık kazanmak için birinci sırada olmanız yetmez! Hız tutkunları için satışa sunulan Split/Second'u enine boyuna inceledik.

Yarış oyunu tutkunları için yeni bir soluk geldi! Disney ve Black Rock Studio'nun ortaklaşa yürüttüğü Split/Second projesi nihayet tamamlandı ve PC, PS3 ve X360 için mağazalara dağıtıldı. Klasik yarış oyunlarından sıkılanlar için biçilmiş kaftan olan yapımın, ilk etapta sıra dışı kurgusu dikkat çekiyor.

ss11275565212.jpg

Evvela her şeyin bir televizyon programı olduğunu belirtelim. Bu şov kapsamında önünüzde 12 bölüm ve 72 farklı yarış bulunuyor. Ancak bunlar öyle bildiğiniz türden yarışlar değil. Zira Split/Second'da kazanmanın kuralları farklı! Başarıya ulaşmak için zamanlamanızı çok iyi belirleyip, doğru zamanda doğru hamle yapmanız gerekiyor.

ss21275565230.jpg

:: Split/Second hakkındaki düşüncelerinizi bizimle paylaşın.

Yazan: Aykut Göker
SDN - http://shiftdelete.net

yesil116

Doçent
Reaksiyon puanı
13
İki gündür oynuyorum gerçekten güzel bir iş çıkarmışlar...

deepnees

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
yükledim eğitim sürüşü vardı onu yaptıkdan sonra sildim gitti. sıkıcı zevk vermeyen oyunmuş. para vermek değil indirmeye bile değmez.

origami__1988

Profesör
Reaksiyon puanı
17
Oyun güzel. Senaryo çok iyi ama drift yaparken eksik kalınmış. Drifti iyi değil. Bir de editörün açıkladığı eksikliklerde gözden kaçmıyor.

tahmi ediyorum ikinci oyunda tabi çıkarsa daha güzeli olacak ve nfs yi de geçecek. gerçekten iyi bir oyun.

Death race filminin oyun versiyonu gibi bir şey.

masterofcoders

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Oyun gayet başarılı bence tek eksiği pc için 30 fps limiti olması, ayrıca oyun içinde devamlı heyecan var, diğer yarış oyunlarında eğer açık ara geriye düşmüşseniz 1. olma olasılığınız yokken bu oyunda heran herşy olabilir. 1. iken sonuncu sonuncu iken birinci olabilirsiniz. ayrıca işin kendi çapında strateji kısmıda var. misal 3 barı doldurduktan sonra en arkaya düşün ama arayı açmayın ve genelde her yarışta olan en büyük patlamayı yapın ve bütün arabaları patlatın. özellikle son turda yaparsanız işinize çok yarayabilir. yani power play leri ne zaman kullanacağınızda önem arzediyor.

gokhankayaci

Doçent
Reaksiyon puanı
1
Benimde bilgisayarım kaldırmayacak gibi geldi indirmedim oyunu :) Sanırım sağlam ekran kartı lazım bu oyuna ha ? :)