Splinter Cell'e Son Nokta

hipster

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Efsane oyunun geliştiricisi Ubisoft TGS sonrası merakları gidermek için yeni Splinter Cell oyunu Conviction'u neden PS3'e hazırlamadıklarını açıkladı.

Eğer hala  Splinter Cell Conviction oyununun PS3 için de yapılacağı umudunu taşıyanlardansanız bu beklentinize veda etmek zorundasınız. Zira Splinter Cell: Conviction oyununun yapımcısı ve Ubisoft'un önemli adamlarından biri olan AlexandreParizeau bugün yaptığı açıklama da Conviction'un kesinlikle bir PS3 versiyonu olmayacağını tekrarladı ve bunun nedenlerini açıkladı.

212249-11253986281.jpg

Malesef Sam sadece PC ve Xbox 360 sahiplerine doğru yürüyor.

Parizeau: "Ubisoft olarak Microsoft ile aramızda sıkı bir ortaklık söz konusu. Onların mühendisleri ile beraber çalışıyoruz ve ortaya gayet güzel çalışmalar çıkıyor. Microsoft mühendisleri bu oyunda olduğu gibi diğer oyunlarda da bizi destekliyorlar ve sürekli bizimleler. Bu oyunun unutulmaz bir deneyim yaşatması için Xbox'ın sınırları dahilinde elimizden gelenin en iyisini yaptık. Oyun piyasaya çıktığı zaman diskinin X360 sahiplerinin konsollarına yapışık halde kalacağından emin olmak istiyorum. Bu oyun X360'a özel ve bunu gösterecek." dedi.

:: Ubisoft'un PS3'e haksızlık yaptığını düşünüyor musunuz ?

Yazan: Rumi Çabuk
SDN - http://shiftdelete.net

sci3

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Pazarlama stratejisi.
Daha önce birçok firma yaptı.
Son kullanıcı için kötü bir durum ama sonuçta tercih yapımcının.
Piyasada ne kadar ps kullanıcısı olursa olsun, Microsoft pazar payını artırmak için bütün yolları deniyor.

onaryo

Doçent
Reaksiyon puanı
1
Sağlık olsun.. :)

Ps3 sahiplerini çokta üzmez diye düşünüyorum.. (En azından ben üzülmedim)

PS3 yeni Slim modelin X360'dan daha çok satacağı kesin..

Bu oyunun açığını kapatacak AGENT var.. Çok fazla bilgi olmasada kulağa çok hoş geliyor

ve sadece PS3'e özel.. Ama yine de bu oyunu bilgisayarda oynayacam..

(Bunu söyleyen sadece "Splinter Cell" ekibi mi..?:closedeyes:)

e-k@til

Asistan
Reaksiyon puanı
2
onaryo arkadaşımıza katılıyorum.ps3 sahipleri de god of war ile övünsünler. tahminim o da çok zevklidir.hem ps3'ün xbox'tan daha iyi olduğu aşikar.