Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Selam arkdaslar ya abu photoshopta splashları nasıl kullanırız? :d ne biliym bir efekt,bir örnek,bir çalısma.. anlatımlı ders gibi bir şey lazım bana.. yardımcı olursanız sevinrm ..
Ya kardes... olmucak böyle...bildiğin Türkçe bir site yokmu böyle bir örneğin anlatımını yazan?Video ders vs... yada layer mask kullanımını anlatan ...
Photoshop'u silindiği için formattan sonra yüklemedim bölüm değiştirdiğim için gerek duymam diyerek yoksa bir anlatım yapabilirdim...
Yabancı kaynaklarda resimdekileri uygulasan yeterdi gerçi bütün yazıyı anlamaya da gerek yok...
Layer Mas kullanımı : http://eskizdefteri.net/layer-mask-kullanimi-t384.html?
Bunlar nasıl yapıldığı hakkında bilgi verir sana. Photoshop temelin varsa bunları yaparsın bakarak. Önemli olan yapacağın çalışma için meteriyal bulman.
Bunlar nasıl yapıldığı hakkında bilgi verir sana. Photoshop temelin varsa bunları yaparsın bakarak. Önemli olan yapacağın çalışma için meteriyal bulman.