• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

Spigen kılıf hediyeli SDN Cevaplıyor #153

Öncelikle 12 eylül beklentilerinizi o daire sizce ne demek bunu sormak istiyorum emin abiye iletirseniz bir mesajım var “kendine dikkat et Tolga abi önce keremi yedi şimdi seni yemeyi planlıyor olabilir”

iphone 7 plus 4 yıl gider mi bataryası nasıl bütçem buna yetiyor ve iphone kullanmak istiyorum

aşağıdaki özelliklere göre fiyat performans telefon önerisi yapabilirmisiniz
1-önde ya da yanda parmak izi
2-orta üst yüz tanıma
3- su geçirmezlik
4- akıcı bir arayüz
5-1 günü rahat çıkarabilen batarya
6- orta üst fotoğraf

Merhaba bi sorum olacaktı telefonda müzik açınca telefon kendi dilinde bizemi söylüyor yoksa telefondaki kayıt üzerindenmi söylüyor ?

Merhabalar yarın yeni ıphoneler tanıtılıcak ios 12 ne zaman gelir

htc one m7 kullanıyorum ıphone 8+ mı almalı paraya kıyıp x mi

Tolga abi citroen c4 kaktüs modeline dokunursak elimize batarmı?

Yerli telefon markaları sizce neden snapdragon sekizyüzlü yongaları kullanmıyor????

Abi Gear ICONX aldım bir hafta önce ama sağ kulaklıktan ses az gelmeye başladı ne yapmalıyım

Benim Asus zenfone live ım var. Daha bir kaç aydır kullanıyorum.Fakat telefon sıfır olmasına rağmen bazen arada takılıyor. Neden olabilir? ve Bunu nasıl engelleyebilirim?

Huawei p20 lite mi
Samsung galaxy a6+ mı
Huawei mate 10 lite mi?

aşağıdaki özelliklere göre fiyat performans telefon önerisi yapabilirmisiniz
1-önde ya da yanda parmak izi
2-orta üst yüz tanıma
3- su geçirmezlik
4- akıcı bir arayüz
5-1 günü rahat çıkarabilen batarya
6- orta üst fotoğraf
Locaya geldim yine sorumuz cevaplanmıyor :)

Asus ZenFone 5 mi Xiaomi Mi A2 mi General Mobile GM 9 Pro mu Casper via a3 plas mı

Merhabalar yarın yeni ıphoneler tanıtılıcak ios 12 ne zaman gelir

Şubat ayında aldım 8 Plus’ı ve şu an pil sağlığı %93. Sizce yıl sonuna doğru bataryasını garanti kapsamında değiştireyim mi? ??