SpellForce Severler Buluşuyor

X Far Ganymede

Öğrenci
Reaksiyon puanı
5
Merhaba Arkadaşlar;

Bundan yaklaşık 1 sene önce SpellForce 2 Shadow Wars oyununu almıştım, strateji ile aram kötü olmasına rağmen, spellforce kendini bana sevdirdi :) Gold Edition sürümünü almıştım 25 tl civarı, Sadece Shadow Wars olan hikayesini bitirdim, ciddi anlamda 100 bölüm civarı sürdü :D Dragon Storm'u pek anlamadım, ingilizcem fazla iyi olmadığı için ama yinede videolardan yapmaya çalıştım sonra baktım beceremeyecez :D tadında bıraktım.

Şimdi tekrar düşünüyorumda, SP severler ile hamachi üzerinden oynayabiliriz. Şuanda bende Gold Edition mevcut halen daha odamı süsler :D Shadow Wars veya Dragon Storm atmak istiyen arkadaşlar ile hamachiden buluşalım.

Unutmadan şunuda söylemek istiyorum, Demons of the past sürümü bende Access Violation diye bir hata veriyor ? bunu çözemedim ne yazık ki, üzücü bir durum ama ondada Survival modu atmak istiyen arkadaşlarıda beklerim. tabi benim oyunu indirmem gerekiyor :D hali hazırda var. henüz daha Demons of the past sürümünü bulamadım mediamarkt,teknosa, vs gibi yerlerde gelse alıcamda yok galiba :D bizde torrent'e tamah ediyoruz ^-^

Evet diyeceklerim bu kadar hamachi adresimi veriyorum. istiyen arkadaşlar ile oynayabiliriz.

Hamachi: SP-4ever
Şifre: 123