Merhaba Speed testte pingim 16 ms çıkıyor ama lol de ise bekleme ekranında ilk 16 ms oyun başladığında 30 ms e çıkıyor neden böyle oluyor ?
TR sunucusuna bağlıyım sunucu İstanbulda speedtestte de istanbulu seçtiğimde gene 16 ms alıyorum bunu 16 ms e nasıl indirebilirimLoL sunucusu başka ülkede, test yaptığın sitede ise ülkemizdeki pingi gösteriyor.
Sunucu ile alakalı,
Bende Grid Telekom olduğunda 16 ms ise
Kablonet sunucusunda 5 ms mesela
Lolde ise 30 ms
Örnek olarak verdim sayıları
30 ms iyi bir değer.TR sunucusuna bağlıyım sunucu İstanbulda speedtestte de istanbulu seçtiğimde gene 16 ms alıyorum bunu 16 ms e nasıl indirebilirim
Tamamdır Çok teşekkür ederim.LoL Türkiye sunucuları İstanbul'da diye biliyorum. Mesela benim Test yapılan sunucuda MS'im 5. Adana'da yaşıyorum, LoL sunucusunda 27-28MS alıyorum. Eu West'te oynarken, 70-80MS alıyorum. Zaten 30MS çok iyi bir değer, sorun etmenize gerek yok.
Daha iyi bi değer almak varken neden 30 ms kullanıyorum diye araştırmaya başladım daha iyisi kullanmak varken neden 1 tık aşağısını kullanıyım ki ama yinede teşekkür ederim30 ms iyi bir değer.
Oyundan kaynaklı bir durum sanırım güncelleme ile düzelebilir.Daha iyi bi değer almak varken neden 30 ms kullanıyorum diye araştırmaya başladım daha iyisi kullanmak varken neden 1 tık aşağısını kullanıyım ki ama yinede teşekkür ederim
Güncelleme ile çözülecek iş değil. Sunucularına ne kadar yaklaşırsanız o kadar iyi bir ms süresi alırsınız.Oyundan kaynaklı bir durum sanırım güncelleme ile düzelebilir.
Hocam aradaki farkı anlamanız imkansız. Düzeltmeniz için LoL sunucularına daha yakın bir yerde oyunu oynamalısınız.Daha iyi bi değer almak varken neden 30 ms kullanıyorum diye araştırmaya başladım daha iyisi kullanmak varken neden 1 tık aşağısını kullanıyım ki ama yinede teşekkür ederim
İlk bekleme ekranında oyun yüklenirken 16 ms diyor %90 olduğunda 30 ms sabit kalıyorGüncelleme ile çözülecek iş değil. Sunucularına ne kadar yaklaşırsanız o kadar iyi bir ms süresi alırsınız.
Normal hocam, hep öyle gösteriyor. Giriş yaparken bi tık daha düşük gözükebilir MS'iniz.İlk bekleme ekranında oyun yüklenirken 16 ms diyor %90 olduğunda 30 ms sabit kalıyor
O normal zaten sunucularına bağlanıyorsunuz %90 gibi yerlerde.İlk bekleme ekranında oyun yüklenirken 16 ms diyor %90 olduğunda 30 ms sabit kalıyor
Çok teşekkür ederim bide 1 sorum daha var sokağımıza yeni fiber geldi apartmanda da dsl alt yapı var türk telekoma söylesek fiber alt yapıyı apartmanımıza ücretsiz bi şekilde getirirlerimiNormal hocam, hep öyle gösteriyor. Giriş yaparken bi tık daha düşük gözükebilir MS'iniz.
Arayıp konuşmanız daha iyi olacaktır.Çok teşekkür ederim bide 1 sorum daha var sokağımıza yeni fiber geldi apartmanda da dsl alt yapı var türk telekoma söylesek fiber alt yapıyı apartmanımıza ücretsiz bi şekilde getirirlerimi
Arayıp söylemeniz lazım. Belki apartmanınızdan birden fazla kişi talep ederse, ücretsiz getirebilirler.Çok teşekkür ederim bide 1 sorum daha var sokağımıza yeni fiber geldi apartmanda da dsl alt yapı var türk telekoma söylesek fiber alt yapıyı apartmanımıza ücretsiz bi şekilde getirirlerimi
İşiniz zor. Hangi internet sağlayıcısını kullanıyorsunuz? Köy gibi yerleşim yerine uzak bir yerde mi yaşıyorsunuz?içeriği okuyuna piskoljim bozuldu hız testlerine min ping 60 çıkıyor csgo oynarken min 100 -120 çok sıklıkla uzaydan bağlantı kuruyom ping 870 lere çıkıyor
evet hocam köy gibi bir yere yaşıyorum apartmanda alt yapı desteği yok bu yerel firmalar var tt interneti alıp satan o tarz dolandırıcıların eline düstükİşiniz zor. Hangi internet sağlayıcısını kullanıyorsunuz? Köy gibi yerleşim yerine uzak bir yerde mi yaşıyorsunuz?