Spartacus: Gods of the Arena Sezon Finali FRAGMAN

mendocino

Rektör
Reaksiyon puanı
81
basroldeki spartaküsün hastalanip diziyi birakmasi sanırım böyle erkenden finale sebep, yerine oyuncu da bulmuslardi ama 3. sezondami gelecek acaba.

Reaksiyon puanı
2,148
O hastalandı diye zaten ara sezon gibi bişey oldu, crixus'un şampiyonluğa uzanışına kadar sürer sanıyordum bu sezon.
Bu bölüm şampiyon olur belki de bakalım.

mendocino

Rektör
Reaksiyon puanı
81
ozaman belkide bi sene beklemeden 3. sezon gelir...

Mai Nai

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
157
Andynin başına gelenler gerçekten talihsizlik, adam 13 bölümde patladı ve sonrasında bilinen olaylar geldi başına.Benim için farketmez başrolde kimin olduğunun, sarı çıyanın öldüğünü görmeden rahat etmem:D
Cumada Crixus Gannicusu yener şampiyon olur

michuozawa

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
493
basroldeki spartaküsün hastalanip diziyi birakmasi sanırım böyle erkenden finale sebep, yerine oyuncu da bulmuslardi ama 3. sezondami gelecek acaba.
dediğiniz bilgi yanlış.
6 bölümlük geçmişe dair çekildi bu gods of the arena
Spartacus ün devamında ise eskiden kaldığı yerden devam edecek ve başroldeki Andy Whitfield'ın yerine başkası rol alacak devam dizisinde... :)

Darknes$

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
351
Dehşet bir bölüm olmuş.. 3. Sezon inş. o kadar uzun sürmez

_Saytun_

Profesör
Reaksiyon puanı
9
bu sezon finalini muhteşem yapmışlar. Adamlar final kelimesinin hakkını vermişler resmen. Keşke andy'le devametseydiler demiştim adamlar gannicus karakterini oluşturdular alıştık. Şimdi bu yeni adam da ilk bölümlerde garip gelecek ama alışıcaz. Ama yine de keşke andy oynasaydı yeni bölümlerde