Spam maillerden kurtulmak...

Size de spam mail geliyormu?

• Kullanılan toplam oy
    11

sarp159

Asistan
Reaksiyon puanı
4
Arkadaşlar ben şu anda Microsoft Windows Live Mail kullanıyorum.Fakat mail adresimin ilk harfi "s" ile başladığı için spamcılar için bulunmaz bir nimet oluyorum.Erotik ve saçma sapan ürün tanıtım mailleri geliyor.Kafayı yiyeceğim.Her seferinde başka bir mail adresiyle atıyorlar.
Örneğin;urun@ahmet.info ile gönderiyor,engelliyorum bu sefer aynı mail urun@fatma.info gibi bir adresten geliyor.Acaba ne yapsam bu spam mailleri almam.Ha belirteyim Microsoft Windows Live Mail kullanıyorum.Bulduğum bir çok program Outlook veya Thunderbird gibi programlarla uyumlu oluyor ve haliyle gene de spam mail doluyor...:cursing::cursing::cursing:

sarp159

Asistan
Reaksiyon puanı
4
Şimdi bu mail adresim her zaman kullandığım ve çoğu kişinin bildiği adres.Bunu değiştirme gibi bir şansım yok.Sanırım demek istediğimi anlatamadım.Mail adresimin baş harfi "s" ile başladığı için doğal olarak spamcıların en çok kullandığı adres haline geliyor.Aslında spam programları var ama Windows Live Mail için nasıl bir spam filtresi oluşturabiliriz.Ben onu soruyorum...