eeemmmrrreeeee
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 0
ark lar uzun metinleri de ingilizceye weya ing den turkceye cevırebilecek kapsamlı sözlük programı arıyorum tavsıye edebılırmısınz :#
kardes bir kaç ceviri program ismi...eeemmmrrreeeee dedi ki:ark lar uzun metinleri de ingilizceye weya ing den turkceye cevırebilecek kapsamlı sözlük programı arıyorum tavsıye edebılırmısınz :#
uyusukpasa dedi ki:kardes bir kaç ceviri program ismi...eeemmmrrreeeee dedi ki:ark lar uzun metinleri de ingilizceye weya ing den turkceye cevırebilecek kapsamlı sözlük programı arıyorum tavsıye edebılırmısınz :#
Tunka
SameTech 1.3 full
Kokolator
not: bulamazsan özelden bi mesaj cek
blackwhite dedi ki:www.epiri.com
Bu internet uzerinden bir sozluk,cok kullanisli cok da kaliteli.isini gorur sanirsam.Tabi kullanman icin de internetin olmasi lazim.
Program ariyorsan FONO sozluklerini tavsiye edebilirim.Onlar da cok super...Tabi bir de Babbylon var.O da kendisini kanitlamis durumda.
saol ama onu bnde aylardır kullanıyroum bana cumle çewırecek bı prog. lazımjZCaglar dedi ki:emreee sana kesinlikle mükemmel bir program öneriyorum kelime dolu ve kullanımı cok basit senelerdir kullanıyorum "Moonstar" bi dene