![soz_sirasi_sanatcilarda_1369840594.jpg](/proxy.php?image=http%3A%2F%2Fcdn.haber1903.com%2Fh%2Fsoz_sirasi_sanatcilarda_1369840594.jpg&hash=31f16fdbd144ffc304819c623c8abe9e)
Beşiktaş Kulübü'nde 16 Haziran'da yapılacak olan Olağanüstü Kongre öncesi Beşiktaşlı ünlü isimler HABER1903 açıklamalarda bulundu.
İşte görüşlerine ulaştığımız ünlü isimler;
Türk sinemasının önemli isimlerinden olan Beşiktaş Kongre Üyesi Hülya Koçyiğit yaptığı açıklamada;
"Seçimler demokratik bir ortamda yapıldıktan sonra elbette ki güzel şeyler. Beşiktaş'a hizmet etmek isteyen nice değerli arkadaşlarımız var. Fikret Orman, Beşiktaş'ın en zor döneminde bir cesaret gösterdi. Bence bir kahramanlık gösterdi. Bu sene sportif olarak yeteri kadar başarılı olmayabiliriz. Hayırlı olsun diyorum" dedi.
Tiyatro ve sinema sanatçısı Ruhi Sarı yaptığı açıklamada;
"Keşke başka bir aday daha çıksa. Fikret Orman, "Hesap soracağım" diye yönetime geldi. Fakat daha sonra" Benim bulunduğum makam hesap sormaya müsait değil" gibi bir şeyler söyledi. Bu nedenle bir Beşiktaşlı taraftarı olarak kendimi kandırılmış olarak hissediyorum. Fikret Orman, bence başarılı bir dönem geçirmedi. Ayrıca Samet Aybaba'ya yapılanlar da beni çok üzdü. Samet Aybaba ile yola devam edilmeliydi. Altyapının başına bir Galatasaraylı, sportif direktörlüğün başına ise bir Fenerbahçeli getirilerek "ne yapmaya çalışıyorlar?" onu da bilmiyorum. Geçen seneki gibi savaşçı bir takımın başına yine Samet Aybaba gibi bir hocanın ve şampiyonluk için yarışacak en az 5-6 tane futbolcunun daha Samet hocanın önüne verilip ondan sonra değerlendirilmesi gerektiğini düşünüyordum. Bugünlerde bir çok teknik direktöre gidiyorlar. Ama adamlar bütçeyi duyunca sanırım vazgeçiyorlar. Kayserispor'un hocası Prosinecki, Kayserispor'un kadrosuyla ne yapmış ki Beşiktaş'ın kadrosuyla ne yapsın? Arada çok mu fark var? Samet Aybaba'nın gönderilme nedenini anlayamıyorum. Serdal Adalı Yıldırım Demirören zamanında vardı. İyi bir ikinci başkandı. Hatta geçen sene seçime adaylığını koyacak diye çok mutluyduk. Ama Serdal Adalı'nın listesini görmek lazım. Serdal Adalı da hesap sormayacaktır. Beşiktaş, büyük bir borca sokularak zarar ettirildi. Kendisinin bulunduğu bir dönemde yapıldığı için "hesap sorabilir mi?" merak edemiyorum. Yargıtay da henüz hakkında karar vermiş değil. Bu seçimin neye sebep olacağını göreceğiz. Beşiktaş'ı bir kaos bekliyor. Stat yıkıldıktan sonra yerini de bu karmaşa içerisinde kapabilirler." dedi.
Şarkıcı-Oyuncu ve Beşiktaş Kulübü Divan Kurulu Üyesi Neco yaptığı açıklamada;
"Hayırlı olsun. İki adayın da çok başarılı olacağına inanıyorum. Keşke mümkün olsa da beraber çalışsalar." dedi.
Tiyatro ve dizi sanatçısı Altan Gördüm yaptığı açıklamada;
"Taraf tutuyor gibi olmasın ama şimdiki başkanımız zor bir dönem atlattı. Bütün başkanlarımızın başarılı olacağına inanıyorum. Şu an ki en büyük sorun finans desteği sağlamak. Bir yıl ile fedayı geçirdik. Ama rakiplerimizin çok büyük yatırım yapıyor. Sonuçta futbol artık bir endüstri. Adaylarımız projelerini açıklasınlar. Para kaynağı sağlayabilecek başkanı destelemek gerekir diye düşünüyorum. Feda ile buraya kadar. Çünkü bütün başkan adaylarımız Beşiktaşlılık ruhuna sahip. Hiçbirini birbirinden ayırt edemem. Tek ayırt edici özellik finans desteğidir." dedi.
Tiyatro ve dizi sanatçısı Bülent Parlak yaptığı açıklamada;
"Beşiktaş'ı ekonomik ve vizyon olarak kötü günlere sürükleyenlerden hesap soracak bir başkan ve yönetim kurulunun seçilmesini istiyorum. Bütün yükün taraftara yüklenmediği, taraftarla birlik olabilmenin gösterilebileceği bir döneme girilmesini istiyorum." dedi.
Tiyatro ve dizi sanatçısı Haldun Boysan yaptığı açıklamada;
"Seçim sonucunda kim kazanırsa kazansın birbirlerinin elini sıkan iki insan bekliyorum. Çünkü ikisi de Beşiktaş'a mal olmuş insanlar. Burada kaybeden yok. Beşiktaş seçimlerinde biz hep kaybedenlerle kaybettik. Kaybeden de kazanan, kazanan da kazanan. Önemli olan Beşiktaş'ın iyi yerlere gelmesi. Allah, ikisinin de yolunu açık etsin. Beşiktaş için hayırlı uğurlu olsun. Oy vereceğimiz kişi önemli değil. Kim kazanırsa kazansın biz onun yanında Beşiktaş'a hizmet etmeye devam edeceğiz. Beşiktaş Kulübü zor bir süreçten geçti. Herkes elini taşın altına koydu. Umarım her şey için hayırlı olur" dedi.
Oyuncu Sedef Şahin yaptığı açıklamada;
"Ben başkanımızdan çok memnundum. Yüreği ve ruhuyla destek olan bir başkandı. Bize verdiği davetler olsun, taraftara gösterdiği saygı ve değerler olsun yanımızda çok oldu. Bu anlamda çok mutluydum. Umarım uzun yıllar Beşiktaş'a çok daha büyük katkılar sağlayarak başarılı seneler bizi bekler olur." diyerek sözlerini tamamladı.
Kaynak